• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger 40 milliót költene  Arsene Wenger boldogan kiadna akár 40 millió fontot is ezen a nyáron, de egy fillért sem fog költeni, ha nem talál olyan játékost, aki előremozdíthatná az Arsenalt.

  Egyre türelmetlenebbek az Ágyúsok szurkolói, már a meccseken skandálva is azt követelik, hogy igazoljon végre valakit a klub.

  Valóban jól jönne az erősítés a londoniaknak, hiszen többek között a csapat ikonja, Cesc Fabregas is távozott. Wenger eddig nem a méregdrága igazolásokról volt híres, de most akár 40 millió fontot is költene, persze csak jó játékosokra.

  “Ha megfelelő játékosokat találok, akár 30 vagy 40 millió fontot is el fogok költeni” – kezdte nyilatkozatát a francia szakember.

  “Egyáltalán nem a pénzen múlik, hogy igazolunk-e valakit, hanem, hogy találunk-e megfelelő futballistákat. Sokan nem szeretnek, amiért nem szórom két kézzel a pénzt, de nem szeretnék vagyonokat kiadni átlagos focistákra.”

  “Egyáltalán nem félünk nagy összegeket kiadni, és költekezni is fogunk, ha megtaláltuk akit kerestünk. Nem értem a szurkolókat, sokkal több okuk lenne boldognak és büszkének lenni, mint haragudni a klubra.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: