• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger 40 milliót költene



    Arsene Wenger boldogan kiadna akár 40 millió fontot is ezen a nyáron, de egy fillért sem fog költeni, ha nem talál olyan játékost, aki előremozdíthatná az Arsenalt.

    Egyre türelmetlenebbek az Ágyúsok szurkolói, már a meccseken skandálva is azt követelik, hogy igazoljon végre valakit a klub.

    Valóban jól jönne az erősítés a londoniaknak, hiszen többek között a csapat ikonja, Cesc Fabregas is távozott. Wenger eddig nem a méregdrága igazolásokról volt híres, de most akár 40 millió fontot is költene, persze csak jó játékosokra.

    “Ha megfelelő játékosokat találok, akár 30 vagy 40 millió fontot is el fogok költeni” – kezdte nyilatkozatát a francia szakember.

    “Egyáltalán nem a pénzen múlik, hogy igazolunk-e valakit, hanem, hogy találunk-e megfelelő futballistákat. Sokan nem szeretnek, amiért nem szórom két kézzel a pénzt, de nem szeretnék vagyonokat kiadni átlagos focistákra.”

    “Egyáltalán nem félünk nagy összegeket kiadni, és költekezni is fogunk, ha megtaláltuk akit kerestünk. Nem értem a szurkolókat, sokkal több okuk lenne boldognak és büszkének lenni, mint haragudni a klubra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: