• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Inler ügynöke tárgyalni fog az Arsenallal  Gokhan Inler ügynöke azt tervezi, hogy hamarosan Londonba utazik, hogy ügyfele leigazolásáról tárgyaljon az Arsenal képviselőivel.

  Úgy tudni, az Udinese játékosáért akár 10 millió fontot is fizetne Arsene Wenger, aki szeretné megerősíteni az Ágyúsok középpályáját.

  Ezen a nyáron Matthieu Flamini és Gilberto Silva is távozott Észak-Londonból, az ő helyettesítésükre keres valakit a francia mester.

  Wenger nem titkolta, hogy Inler az egyik fő célpontja erre a posztra, de korábban az Udinese vezetői azt állították, hogy játékosuk biztosan nem megy a Premier Ligába.

  A 24 éves játékos ügynöke, Dino Lamberti azonban hamarosan Londonba utazik, hogy jövő héten tárgyalhasson az Arsenallal.

  “Nemsokára Lononba repülök, hogy mindent alaposan átbeszéljünk az Arsenallal, de még semmiről sincs egyezség.” – mondta Lamberti.

  “Nehéz lesz meghozni a végső döntést, de az Arsenal egy olyan csapat, amire Gokhannak szüksége van. Wenger az a menedzser, aki alat rengeteget fejlődnek a fiatalok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: