• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Overmars:Az Arsenal krízisben van!  Az egykori Arsenal sztár, Marc Overmars megérti a Wenger iránti kritikákat, de arra hívja a szurkolókat, hogy tartsanak ki a szakember mellett.
  Overmars Wenger irányítása alatt játszott az Arsenalban, és 2 alkalommal nyert Premier Leaguet, valamint FA Kupát 97/98ban, így részese volt a francia által szerzett számos trófeának.
  De ezek az idők elmúltak, mivel 2005ben nyertek FA Kupát utoljára. Ez egy hosszú időszak, és a szurkolók megkérdőjelezik Wenger helyét.
  Overmars, aki a Barcelonaba ment 2000ben az Arsenaltól, megérti a szurkolókat, de tudja azt, hogy Wengernek és a csapat vezetésének időre van szüksége ahhoz, hgoy minden rendben legyen az Emirates Stadiumban.
  “Ha az eredményeket nézed, válságról beszélhetsz, “mondta.
  “Megértem a szurkolókat. Ha szurkolsz egy klubnak, akkor azt akarod, hogy nyerjen, és ha a csapat nem nyer 6 évig vagy még többig semmit, egy kicsit kritikus lesz a szurkoló is.
  “Továbbra is kell támogassák a vezetést és Wengert.
  “Nagyon jó éveik voltak, és ezt még mindig lehetséges, mivel a jövőben létrehozhatnak olyan csapatot, mely újra ezen a szinten lesz.
  “Megértem a helyzetet, de arra kérem a szurkolókat, hogy támogassák a klubot továbbra is.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: