• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Big Sam nem vonul vissza  Sam Allardyce nem fogja feladni egész pályafutását azért, mert a múlt hét elején kirúgták a Blackburn Roverstől.

  A korábbi Bolton-mester 2008-ban vette át a kék-fehérek irányítását, de most távoznia kellett, mert a csapat új indiai vezetői mást szeretnének látni a kispadon.

  A döntés után az is felmerült, hogy a Big Sam becenévre hallgató szakember esetleg befejezi pályafutását, de saját elmondása szerint ez meg sem fordult a fejében.

  “Korábban valóban mondtam valami olyasmit, hogy 2010 körül szeretnék kiszállni, de az utóbbi években ilyesmi még csak eszembe sem jutott. Az állandó stressz nem tesz jót az egészségemnek, de ez olyan, mint a drogfüggőség, nem tudnék nélküle élni” – mondta Allardyce.

  “Ez egy életstílus, mindenki azt mondja, tudna másképp is élni, de ez nem igaz. A feleségem is azt kérdezi, mikor lesz végre már elegem az egészből, de képtelen vagyok otthagyni a focit.”

  “Sokan kérdezték, hogy hajlandó lennék-e a másodosztályban dolgozni, de nem hiszem, hogy a képességeim alapján oda való lennék. Ez nem beképzeltség, csak önbizalom, ami szintén kell ehhez a munkához…”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: