• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vidicet nem érdekli felesége panaszkodása



    Nemanja Vidic nem fog az AC Milanhoz, a Real Madridhoz vagy a Barcelonához igazolni csak azért, mert felesége nem érzi jól magát Manchesterben.

    Nemanja VidicA szerb válogatott hátvéd a Manchester Unitednél töltött ideje alatt Európa egyik legelismertebb védőjévé nőtte ki magát.

    Jó teljesítményére a többi elitligában is felfigyeltek és úgy tudni, a Milan, a Barca és a Real is szeretné megszerezni. Felesége, Ana örülne, ha végre elköltözhetnének Manchester városából.

    A United ezen a nyáron már elvesztette Cristiano Ronaldót és Carlos Tévezt, így Vidic távozása hatalmas érvágás lenne a számukra, de a 27 éves játékos megnyugtatta a Vörös Ördögök szurkolóit, hogy felesége panaszai ellenére sem fog távozni az Old Traffordról.

    “Ana nem érzi jól magát Manchesterben, de nem fogok emiatt távozni. Én nagyon szeretem a csapatot és az egész várost, ráadásul a klubnak komoly tervei vannak a következő szezonra” – mondta a korábbi Szpartak Moszkva-védő.

    “A Barcelona, a Milan és a Real Madrid is tett egy-egy ajánlatot. Erről azonnal tájékoztattam Sir Alexet, mivel szerintem ezt így illik. Ő azonnal válaszolt és azt mondta, hajlandó lenne felemelni a fizetésemet, hogy maradjak.”

    “Ami engem illet, én biztos, hogy maradok, legalább 2012-ig, amikor a jelenlegi szerződésem lejár. Az sem érdekel, ha nem fogok annyit keresni, mint Rio Ferdinand vagy Wayne Rooney.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: