• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vidicet nem érdekli felesége panaszkodása  Nemanja Vidic nem fog az AC Milanhoz, a Real Madridhoz vagy a Barcelonához igazolni csak azért, mert felesége nem érzi jól magát Manchesterben.

  Nemanja VidicA szerb válogatott hátvéd a Manchester Unitednél töltött ideje alatt Európa egyik legelismertebb védőjévé nőtte ki magát.

  Jó teljesítményére a többi elitligában is felfigyeltek és úgy tudni, a Milan, a Barca és a Real is szeretné megszerezni. Felesége, Ana örülne, ha végre elköltözhetnének Manchester városából.

  A United ezen a nyáron már elvesztette Cristiano Ronaldót és Carlos Tévezt, így Vidic távozása hatalmas érvágás lenne a számukra, de a 27 éves játékos megnyugtatta a Vörös Ördögök szurkolóit, hogy felesége panaszai ellenére sem fog távozni az Old Traffordról.

  “Ana nem érzi jól magát Manchesterben, de nem fogok emiatt távozni. Én nagyon szeretem a csapatot és az egész várost, ráadásul a klubnak komoly tervei vannak a következő szezonra” – mondta a korábbi Szpartak Moszkva-védő.

  “A Barcelona, a Milan és a Real Madrid is tett egy-egy ajánlatot. Erről azonnal tájékoztattam Sir Alexet, mivel szerintem ezt így illik. Ő azonnal válaszolt és azt mondta, hajlandó lenne felemelni a fizetésemet, hogy maradjak.”

  “Ami engem illet, én biztos, hogy maradok, legalább 2012-ig, amikor a jelenlegi szerződésem lejár. Az sem érdekel, ha nem fogok annyit keresni, mint Rio Ferdinand vagy Wayne Rooney.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: