• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Crouch 9 millióért mehetne  Több csapat is érdeklődik Peter Crouch iránt, de kérdés, hogy hányan lesznek hajlandóak kifizetni érte a Tottenham Hotspur által kért 9 millió fontot.

  Bár a londoniak korábban azt mondták, a hórihorgas csatár biztosan nem lesz a távozók között, most mégis úgy tűnik, hajlandóak lennének megválni tőle, ha megfelelő ajánlatot kapnak.

  A The Sun című lap szerint a támadót kereső Newcastle United a 30 éves játékos egyik legkomolyabb kérője. Talán még a 9 milliós vételárat is hajlandóak lennének kifizetni, de Crouch hosszú távú szerződést szeretne kapni, ők viszont legfeljebb egy egy-két évre szóló kontraktust ajánlanának neki.

  Korábban a Sunderlandet is többször szóba hozták a korábbi Liverpool-játékossal, de nem valószínű, hogy Connor Wickham és Dzsi Dongvon után még egy csatárt vennének a nyáron.

  Állítólag a Stoke City is a kérők között van, a piros-fehéreknek valóban jól jönne egy jól fejelő játékos, de egyelőre nem tudni, megengedhetnek-e maguknak egy ekkora összegű transzfert.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: