• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Walcott: “Nagyobb keret kell!”  Theo Walcott úgy hiszi, az Arsenal véget vethetne hat éve tartó trófeaínségének, ha megtartaná legjobbjait, és igazolna még pár játékost.

  Az Ágyúsok utoljára 2005-ben örülhettek trófeának, amikor az FA Kupa döntőjében büntetőkkel legyőzték a Manchester Unitedet.

  A csapat vesszőfutását már a játékosok is nagyon unják, ezért egyre gyakrabban jelennek meg olyan hírek, hogy Cesc Fabregas vagy Samir Nasri távozni fog.

  Walcott szerint azonban a londoniak ismét sikeresek lehetnek, ha maradásra bírják sztárjaikat és az eddigieknél nagyobb kerettel vágnak neki a következő szezonnak.

  “Szép focit játszunk, de, hogy ez érjen is valamit, nagyobb keret kellene, és meg kellene tartanunk a legjobb játékosainkat” – mondta a korábbi Southampton-játékos.

  “A mester azt mondta, kész komolyabb összegeket kiadni, hogy megerősítse a csapatot. Már nagyon várom, hogy láthassam, ki megy, és ki érkezik.”

  “Az előző szezon kiábrándító volt, sokkal jobb eredményeket kellett volna elérnünk, de most már csak a jövőre szabad koncentrálnunk, ami remélhetőleg sokkal szebb lesz.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: