• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Walcott: “Nagyobb keret kell!”



    Theo Walcott úgy hiszi, az Arsenal véget vethetne hat éve tartó trófeaínségének, ha megtartaná legjobbjait, és igazolna még pár játékost.

    Az Ágyúsok utoljára 2005-ben örülhettek trófeának, amikor az FA Kupa döntőjében büntetőkkel legyőzték a Manchester Unitedet.

    A csapat vesszőfutását már a játékosok is nagyon unják, ezért egyre gyakrabban jelennek meg olyan hírek, hogy Cesc Fabregas vagy Samir Nasri távozni fog.

    Walcott szerint azonban a londoniak ismét sikeresek lehetnek, ha maradásra bírják sztárjaikat és az eddigieknél nagyobb kerettel vágnak neki a következő szezonnak.

    “Szép focit játszunk, de, hogy ez érjen is valamit, nagyobb keret kellene, és meg kellene tartanunk a legjobb játékosainkat” – mondta a korábbi Southampton-játékos.

    “A mester azt mondta, kész komolyabb összegeket kiadni, hogy megerősítse a csapatot. Már nagyon várom, hogy láthassam, ki megy, és ki érkezik.”

    “Az előző szezon kiábrándító volt, sokkal jobb eredményeket kellett volna elérnünk, de most már csak a jövőre szabad koncentrálnunk, ami remélhetőleg sokkal szebb lesz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: