• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Becks minden pillanatot élvez



    David Beckham elmondta, minden egyes pillanatot élvez, amit az angol válogatottnál tölthet és nem ez a célja, hogy megdöntse Peter Shilton 125 meccses rekordját.

    David BeckhamHa a világhírű szélső szombaton lehetőséget kapna Szlovákia ellen, az lehetne a 109. válogatottsága, amivel megelőzné Bobby Moore-t az örökranglistán.

    “Mindig úgy érzem, hatalmas megtiszteltetésben van részem, mikor bekerülök az angol válogatott keretébe. Ezzel minden más játékos is így van.” – mondta a korábbi Manchester United-játékos.

    “Annak is nagyon örülök, hogy már ilyen sokszor képviselhettem a hazámat a pályán.”

    “Minden egyes alkalom bónusz a számomra, amikor a kapitány úgy dönt, hogy behív. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha több mint százszoros angol válogatott leszek. A emberek azt hitték, ha eljutok százig, utána visszavonulok, ezért különösen jó érzés száznyolcszoros válogatottnak lenni.”

    “Nem gondolok Peter Shilton rekordjára, egyszerűen megpróbálok minél több lehetőséget kiharcolni magamnak, mikor kerettag vagyok, mert tudom, hogy ez hamar megváltozhat.”

    “Természetesen sokat segít a tény, hogy az AC Milan játékosa vagyok, mert így magasabb szinten futballozhatok és nagyobb figyelem hárul rám, de majd meglátjuk. Minden egyes percét élvezem a válogatott kerettagsának, remélhetőleg néhányszor még megtapasztalhatom ezt az érzést.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: