• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney sajnálja a kihagyott válogatott meccseket



    A Manchester United támadója, Wayne Rooney csalódottságának adott hangot, amiért még nem sikerült elérnie 50. válogatottságát.

    A Manchester United csatára 22 éves korára már a 47. fellépését ünnepelheti “háromoroszlános” mezben szombaton Kazahsztán ellen, ő azonban ezzel még is elégedetlen.

    Úgy véli, ha nincsenek a sorozatos sérülések, illetve eltiltások, már rég átléphette volna a félszázas határt, emellett az Euro2008-as kijutási baki is hozzátett ahhoz, hogy még nem ő a legfiatalabb játékos, aki elérte az ötvenes határt az angoloknál.

    “Egy kissé csalódott vagyok, amiért még nem értem el az ötvenedik válogatottságomat” – kezdte a támadó.

    “Rengeteg mérkőzést voltam kénytelen kihagyni sérülés, és eltiltás miatt. Ha ezek nincsenek, már akár hatvannál járhatnék.”

    “Mindenképpen úgy érzem, hogy több szereplés lehetne a nevem mellett, mint jelenleg.”

    Rooney-ról köztudott, hogy igazi csapatember, mind klubjában, mint a válogatottban, így amikor az egyéni elismerésekről kérdezték, markáns véleménye volt.

    “Jelen pillanatban Cristiano Ronaldo, és Lionel Messi azok a játékosok, akik érdemben esélyesek lehetnek az aranylabda választáson. Természetesen szeretném, ha ez egyszer nekem is megadathatna.”

    “Ha valaki folyamatosan keményen dolgozik, és megvannak az elképzelései, előbb utóbb eljön az idő. Számomra azonban sokkal fontosabb a csapat sikere, mint az egyéni elismerés.”

    “Szívesebben nyerek egy kupát a csapatommal, mint hogy kapjak egy egyéni díjat. Mindig is így gondoltam.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: