• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carragher: “Ideje nyerni valamit!”  Jamie Carragher úgy érzi, a Liverpoolnak jó esélye van rá, hogy egy vagy több trófeával zárja a következő szezont.

  A Vörösök utoljára 2006-ban ünnepelhettek, amikor a West Ham United ellen elhódították az FA Kupát, bajnoki címet pedig elképesztően hosszú ideje, 1990 óta nem nyertek.

  A liverpooliak hosszú ideig csúcstartónak számítottak Angliában 18 bajnoki címükkel, de a Manchester United idei elsőségével már 19. alkalommal végzett az élen, így átadta a múltnak rekordjukat.

  Carragher úgy véli, Kenny Dalglish irányítása alatt ismét eljött az idő, amikor csapata végre reális győzelmi esélyekkel szállhat harcba minden egyes sorozatban.

  “Minden játékos szeretne nyerni valamit, a Liverpooltól pedig állandó elvárás, hogy kupával, kupákkal zárja az évet” – kezdte a 33 éves védő.

  “Évek teltek el, mióta legutóbb nyertünk valamit, ezen szeretnénk változtatni, jövőre mindenképpen el akarunk hozni legalább egy trófeát. Biztos vagyok benne, hogy ebben minden csapattársam egyetért.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: