• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ancelotti: Ha kirúgnak, irány a West Ham!  Carlo Ancelottinak már megvan a terve arra az esetre, ha kirúgnák a Chelsea-től, a Premier League-ből kiesett West Ham Unitednél próbálna szerencsét.

  A Kékek trófea nélkül zárják a szezont, így az olaszt nagy valószínűséggel meneszteni fogják a londoni elöljárók a mai, Everton elleni bajnoki után.

  Ancelotti azonban nem menne messzire, az angol fővárosban maradna, és a másodosztályba csúszott West Ham irányítását venné át. A Kalapácsosokat Avram Grant kirúgása óta a megbízott menedzser, Kevin Keen irányítja.

  “Szívesen lennék a West Ham menedzsere, nagy kihívás a Championshipből felhozni egy csapatot. Az Upton Park egy nagyszerű hangulatú stadion, nem kell élcsapatnak lenni ahhoz, hogy a szurkolók jó légkört teremtsenek” – mondta Ancelotti.

  A korábbi Milan-mester a Chelsea-nél évi 5 millió fontot tehetett zsebre, a WHU-nál ennél kevesebbel is be kell majd érnie, de ez őt nem zavarná: “Mikor egy csapatot irányítok, soha nem gondolok a pénzre, számomra a pénz soha nem jelentett motivációt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: