• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A West Ham főnök támogatja Allardycet!  A West Ham United elnöke, David Gold biztosította támogatásáról Sam Allardycet.
  Gold a szurkolók kérdésére válaszolt Twitteren, arra reagálva, hogy Paolo Di Canio elhagyta a Swindon Townt.
  Di Canio, aki még mindig a szurkolók kedvence az Upton Parkban, a hét korábbi részében bontotta fel kapcsolatát a Swindonnal, amikor lemondott, és a be nem tartott ígéretek miatt arról beszélt, hogy már tarthatatlan a pozíciója.
  Gold a szurkolók kérdésére válaszolt, amikor ezek Di Caniot szerették volna Allardyce helyére, de megerősítette csak saját véleményét:”Mindig érdekes mások véleményét látni Twitteren. De az én meglátásom világos-Big Sam a mi emberünk!”
  A West Ham egy relatíve pozitív visszatérésről beszélhet, mivel feljutott a Premier Leaguebe a Championshipből Allardyce irányításával az elmúlt szezonban.
  Jelenleg 11.ek, de rossz formában vannak. Kiestek a MU ellen az FA Kupából, és csak 1 meccset nyertek meg az utolsó 6ból.
  Egy hivatalos közleményt adtak ki a menedzser helyzetéről:” Akkor ülünk le Sammel a szerződéséről beszélni, ha a Premier League státuszunk már biztos, és nem hamarabb.
  “Ez azért van, mert hármunk közül (Allardyce, Gold, és az alelnök David Sullivan) egyikünk sem akar olyat tenni, amellyel elvonnánk a figyelmet arról a célunkról, hogy minnél feljebb végezzünk a tabellán.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: