• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A West Ham főnök támogatja Allardycet!



    A West Ham United elnöke, David Gold biztosította támogatásáról Sam Allardycet.
    Gold a szurkolók kérdésére válaszolt Twitteren, arra reagálva, hogy Paolo Di Canio elhagyta a Swindon Townt.
    Di Canio, aki még mindig a szurkolók kedvence az Upton Parkban, a hét korábbi részében bontotta fel kapcsolatát a Swindonnal, amikor lemondott, és a be nem tartott ígéretek miatt arról beszélt, hogy már tarthatatlan a pozíciója.
    Gold a szurkolók kérdésére válaszolt, amikor ezek Di Caniot szerették volna Allardyce helyére, de megerősítette csak saját véleményét:”Mindig érdekes mások véleményét látni Twitteren. De az én meglátásom világos-Big Sam a mi emberünk!”
    A West Ham egy relatíve pozitív visszatérésről beszélhet, mivel feljutott a Premier Leaguebe a Championshipből Allardyce irányításával az elmúlt szezonban.
    Jelenleg 11.ek, de rossz formában vannak. Kiestek a MU ellen az FA Kupából, és csak 1 meccset nyertek meg az utolsó 6ból.
    Egy hivatalos közleményt adtak ki a menedzser helyzetéről:” Akkor ülünk le Sammel a szerződéséről beszélni, ha a Premier League státuszunk már biztos, és nem hamarabb.
    “Ez azért van, mert hármunk közül (Allardyce, Gold, és az alelnök David Sullivan) egyikünk sem akar olyat tenni, amellyel elvonnánk a figyelmet arról a célunkról, hogy minnél feljebb végezzünk a tabellán.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: