• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Balhé volt a West Ham-Millwallon  Még a sokat látott Gianfranco Zolát, a West Ham United menedzserét is meglepte a szurkolók viselkedése a Millwall elleni Ligakupa-mérkőzésen.

  Pillanatkép a lefújás utánHiába volt nagy a készültség, a rangadó nem zajlott le rendbontások nélkül. A stadionon kívül egy férfit mellkason szúrtak, többeket pedig letartóztattak.

  Az Upton Parkban sem volt jobb a helyzet, a szurkolók kétszer is berohantak a pályára, emiatt a Millwall játékosainak vissza kellett vonulniuk az öltözőjükbe.

  A WHU mestere, Zola hosszú évekig játszott Angliában, de saját elmondása szerint még soha nem látott ilyesmit. A találkozót hosszabbítás után a Kalapácsosok nyerték 3-1-re.

  “Részt vetem már néhány kemény meccsen és voltak érdekes tapasztalataim az ilyesmivel kapcsolatban. Hét évig futballoztam Londonban, de ilyet még nem láttam” – mondta az olasz mester.

  “Ezek a dolgok nem tesznek jót a sportágnak. Sokkoló volt látni, amit a szurkolók műveltek, teljesen ledöbbentem.”

  “Tudtam, hogy mindkét szurkolótábornak rengeteget jelent egy ilyen meccs, de nem gondoltam volna, hogy ilyesmi fog történni.”

  “Mit mondhatnék még? Sportember vagyok, szeretek kisétálni a pályára és élvezetes meccset varázsolni a szurkolók elé. Ezek ellen a dolgok ellen viszont én sem tudok mit tenni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: