• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lescott a Cityé  Lezárult Joleon Lescott átigazolási ügye. A hátvédért körülbelül 22 millió fontot fizetett a Manchester City az Evertonnak.

  Joleon LescottA 27 éves bekk tegnap írta alá öt évre szóló szerződését a manchesteriekkel, miután elvégezték rajta az orvosi vizsgálatokat.

  Az Everton már vasárnap elfogadta Mark Hughesék ajánlatát, de akkor még nem sikerült minden apró részletet tisztázni, ezért kellett egy nappal elhalasztani a transzfert.

  Lescottot valószínűleg ma mutatja be a City, mint legújabb szerzeményét, és talán már vasárnap, a Portsmouth elleni bajnoki meccsen bemutatkozhat a világoskék mezeseknél.

  “Nagy boldogság számomra, hogy a Manchester Citynél köszönthetem Joleont. Az Everton színeiben már bebizonyította, hogy remekül elboldogul a Premier League-ben és az angol válogatottba is beverekedte magát jó teljesítményével” – mondta Hughes.

  “Joleon személyében egy klasszis védő érkezett a klubhoz, aki a védelem több pontján is képes pályára lépni. Biztosra veszem, hogy fontos tagja lesz a csapatunknak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: