• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moyes feladta  Az Everton skót menedzsere, David Moyes belátta, nem fogja tudni akarata ellenére a csapatnál tartani Joleon Lescottot.

  Joleon LescottA hátvédet a Manchester City szeretné magához csábítani. A világoskék mezesek már tettek két ajánlatot, melyekre a liverpooliak nemet mondtak.

  Lescott is szívesen kipróbálná magát Manchesterben, de csapata egyelőre nem volt hajlandó tárgyalni az eladűsűról, mostanra azonban változott a vezetőség véleménye.

  A korábbi Wolves-játékos pályán volt az Arsenal ellen 6-1-re elvesztett mérkőzésen, de Moyes úgy érezte, bomlasztó hatással volt a csapategységre, így száműzte a keretből.

  “Szerettem volna megtartani Joleon, remek játékos és két poszton is bevethető” – mondta Moyes.

  “Csalódott vagyok, de nem volt más választásom. Múlt héten láthattuk, hogy milyen hatással volt a kialakult helyzet a játékunkra. Ennek is nagy szerepe volt a kiütéses vereségben.”

  “Az Arsenal elleni mérkőzés előtt szólt, hogy nem szeretne játszani, de nem tudtam mást beállítani helyette. Végül valóban rossz döntésnek bizonyult a játszatása.”

  “Szerettük volna, ha továbbra is nálunk futballozik, de ilyen hozzáállással semmi jó nem származott volna belőle. Ha egy játékos így viselkedik, az a legjobb, ha távol marad a csapattól.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: