• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez kemény szezonra számít  A Liverpool menedzsere, Rafa Benítez nem hiszi, hogy továbbra is minden a Nagy Négyes kénye, kedve szerint alakul majd.

  Rafa BenítezA spanyol mester szerint idén sok csapat rabol majd pontot a Pooltól, a Manchester Unitedtől, a Chelsea-től és az Arsenaltól.

  “Ebben a szezonban rendkívül nehéz lesz megnyerni a bajnokságot. Már nekünk, sőt a Manchester Unitednek is van veresége” – mondta Benítez.

  “Vannak bőven csapatok, akik idén szeretnék megmutatni, hogy mit tudnak, ilyen a Spurs, a Manchester City és a Villa is. Sokkal nehezebb lesz győzelmet győzelemre halmozni az élcsapatoknak, mint eddig.”

  “A Villa nagyon kemény ellenfél lesz, mindenük megvan ahhoz, hogy megnehezítsék a dolgunkat. Remek játékosaik vannak és nagyon jó tempóban futballoznak. Nem tartoznak azok közé a csapatok közé, akik idegenben megszeppennének.”

  A Vörösök holanp fogadják a birminghamieket az Anfield Roadon. lképzelhető, hogy a görög Szotiriosz Kirgiakosz is lehetőséget kap, aki tegnap írt alá a csapathoz.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: