• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry: “Sokkal higgadtabbak lettünk”



    John Terry úgy érzi, Fabio Capello irányítása alatt az angol válogatott megtanult higgadtan, türelmesen játszani, amire kitűnő példa a Kazahsztán ellen meccs.

    John TerryAnglia ma este, Andorra ellen bizonyíthat. Ha ezt a mérkőzés is megnyerik, továbbra is százszázalékos mérleggel állnak majd a csoportjuk élén és karnyújtásnyira kerülnek a vb-re való kijutás bebiztosításától.

    A csoport utolsó helyén álló andorraiak valószínűleg az első perctől kezdve foggal-körömmel fognak védekezni, ezért az angoloknak meg kell próbálniuk egy korai gólt szerezni, hogy megtörjék az ellenfél ellenállását.

    Terry szerint akkor sincs baj, ha nem jön össze a gyors gól, a Háromoroszlánosoknak türelmesnek kell maradniuk. Ugyanúgy, mint Kazahsztán ellen, amikor rosszul kezdtek, de végül 4-0-ra nyertek.

    “Legutóbb, mikor ellenük játszottunk a Wembleyben, teljesen visszaálltak. Minden angol játékos az ő térfelükön volt, nagyon megnehezítették a dolgunkat” – mondta a válogatott csapatkapitánya.

    “Jól kell kezdenünk, mindenképpen jobban, mint néhány napja Kazahsztán ellen. Mindenki arra számít, hogy könnyedén nyerünk Andorra ellen, ami egy kicsit még nehezebbé teszi a dolgot. Ha szerzünk egy gyors gólt, jelentősen megkönnyíthetjük a saját dolgunkat.”

    “Ami a kazahok elleni meccset illeti, nagyon jól tettük, hogy nem kezdtünk el pánikolni a rossz kezdés után. Volt türelmünk a saját tempónkban járatni a labdát, és végül ez hozta meg az eredményt a számunkra.”

    “Egy vagy két évvel ezelőtt biztosan görcsösen, erőből próbáltunk volna előre nyomulni. Mostanra azonban annyi önbizalmat gyűjtöttünk, hogy tudtuk, előbb-utóbb gólt fogunk szerezni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: