• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Petrov: “A Chelsea már nem a régi”



    Az Aston Villa középpályása, Stiliyan Petrov szerint a Chelsea már rég nem az a félelmetes csapat, ami Jose Mourinho idején volt, de nehéz meccset vár ellenük.

    Stiliyan PetrovPetrov szerint a Villának lesz mit bizonyítania a Villa Parkban a szombati meccsen, hiszen korábban 2-0-ás vereséget szenvedtek a Kékektől a Stamford Bridge-en.

    A harmadik helyen álló birminghamiek akár öt pontos előnyt is kialakíthatnak a Chelsea-vel szemben, ha holnap sikerül megverniük a londoniakat.

    “A Chelsea kemény ellenfél lesz, mivel új menedzserük van, és minden új menedzser szeretne győzelemmel kezdeni.” – mondta a bolgár.

    “Nagyon nehéz meccsre számítunk. A Chelsea biztos megpróbálja majd megmutatni, hogy még mindig nem adták fel a harcot a bajnoki címért.”

    “Mi pedig azt akarjuk majd bizonyítani, hogy nem csak a szerencsének köszönhetően vagyunk ott, ahol vagyunk. Nagyon szoros a bajnokság, mostantól minden egyes pontnak óriási szerepe lehet.”

    “Amikor Jose Mourinho volt a Chelsea menedzsere, akkor egy nagyon különleges csapatuk volt a játékosok is jobban hittek magukban.”

    “Ez már nem az a csapat, sok változás volt a keretben, de így is nagyon erősek, olyan játékosaik vannak, akik egy villanással eldönthetnek egy meccset. Tiszteljük őket, de a három pontért lépünk majd pályára.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: