• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Petrov: “A Chelsea már nem a régi”  Az Aston Villa középpályása, Stiliyan Petrov szerint a Chelsea már rég nem az a félelmetes csapat, ami Jose Mourinho idején volt, de nehéz meccset vár ellenük.

  Stiliyan PetrovPetrov szerint a Villának lesz mit bizonyítania a Villa Parkban a szombati meccsen, hiszen korábban 2-0-ás vereséget szenvedtek a Kékektől a Stamford Bridge-en.

  A harmadik helyen álló birminghamiek akár öt pontos előnyt is kialakíthatnak a Chelsea-vel szemben, ha holnap sikerül megverniük a londoniakat.

  “A Chelsea kemény ellenfél lesz, mivel új menedzserük van, és minden új menedzser szeretne győzelemmel kezdeni.” – mondta a bolgár.

  “Nagyon nehéz meccsre számítunk. A Chelsea biztos megpróbálja majd megmutatni, hogy még mindig nem adták fel a harcot a bajnoki címért.”

  “Mi pedig azt akarjuk majd bizonyítani, hogy nem csak a szerencsének köszönhetően vagyunk ott, ahol vagyunk. Nagyon szoros a bajnokság, mostantól minden egyes pontnak óriási szerepe lehet.”

  “Amikor Jose Mourinho volt a Chelsea menedzsere, akkor egy nagyon különleges csapatuk volt a játékosok is jobban hittek magukban.”

  “Ez már nem az a csapat, sok változás volt a keretben, de így is nagyon erősek, olyan játékosaik vannak, akik egy villanással eldönthetnek egy meccset. Tiszteljük őket, de a három pontért lépünk majd pályára.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: