• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho várja a United elleni meccset



    Az Internazionale menedzsere, Jose Mourinho elmondta, nagyon várja a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-meccset.

    Jose MourinhoAz Inter Milan február 24-én, kedden fogadja a Unitedet a San Siróban, míg a visszavágóra március 10-én kerül sor az Old Traffordon. Mourinho mindig szembenéz a kihívásokkal, elmondása szerint ez egy tökéletes párosítás csapata számára.

    “A sorsolás előtt azt mondtam, hogy a Unitedet akarom ellenfélnek és néhányan őrültnek néztek emiatt” – mondta Mourinho az MUTV-nek. “Végül is, miért akarnám Európa legjobbját? Azért akartam őket, mert ez egy nagy kihívás és nehéz dolgunk lesz.”

    “Ez egy különleges sorsolás a játékosaim számára és nem szükséges motiválnom őket erre a párosításra. A legjobb meccseket a legjobb csapatok ellen lehet játszani és jelenleg a United a legjobb.”

    Míg az Inter Milan sohasem nyert a Vörös Ördögök ellen tétmérkőzésen, addig Sir Alex Fergusonnak mindössze egyszer sikerült nyernie Mourinho ellen.

    “Ha megnézed, hogy milyen tehetséges játékosok vannak a pályán és a kispadon, akkor láthatod, hogy nehéz dolgunk lesz. A csapatomnak sok tapasztalata van, sok tehetséggel rendelkezünk és tudjuk, hogyan kell nagy mérkőzéseket játszani. Szoros összecsapás lesz.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: