• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho várja a United elleni meccset  Az Internazionale menedzsere, Jose Mourinho elmondta, nagyon várja a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-meccset.

  Jose MourinhoAz Inter Milan február 24-én, kedden fogadja a Unitedet a San Siróban, míg a visszavágóra március 10-én kerül sor az Old Traffordon. Mourinho mindig szembenéz a kihívásokkal, elmondása szerint ez egy tökéletes párosítás csapata számára.

  “A sorsolás előtt azt mondtam, hogy a Unitedet akarom ellenfélnek és néhányan őrültnek néztek emiatt” – mondta Mourinho az MUTV-nek. “Végül is, miért akarnám Európa legjobbját? Azért akartam őket, mert ez egy nagy kihívás és nehéz dolgunk lesz.”

  “Ez egy különleges sorsolás a játékosaim számára és nem szükséges motiválnom őket erre a párosításra. A legjobb meccseket a legjobb csapatok ellen lehet játszani és jelenleg a United a legjobb.”

  Míg az Inter Milan sohasem nyert a Vörös Ördögök ellen tétmérkőzésen, addig Sir Alex Fergusonnak mindössze egyszer sikerült nyernie Mourinho ellen.

  “Ha megnézed, hogy milyen tehetséges játékosok vannak a pályán és a kispadon, akkor láthatod, hogy nehéz dolgunk lesz. A csapatomnak sok tapasztalata van, sok tehetséggel rendelkezünk és tudjuk, hogyan kell nagy mérkőzéseket játszani. Szoros összecsapás lesz.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: