• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Elégedett a kezdéssel Hodgson  Nem esett kétségbe az angol menedzser a franciák elleni meccs alatt Donetksben. Roy Hodgson örül annak a fejlődésnek, amit a gallok elleni meccsen látott. Vezetett Anglia az első félidőben Joleon Lescott fejesével, amire tíz perccel később Samir Nasri válaszolt, beállítva a végeredményt. 

  Ez azt jelenti, hogy egy-egy pontot szereztek a csapatok. Elégedett volt Hodgson az első mérkőzésen látottakkal, és most már csak a pénteki svédek elleni találkozóra koncentrálnak.

  „Úgy gondolom jól játszottunk. Olyan csapattal találtuk magunkat szembe, akik tele vannak kérdőjellel. Tehetséges játékosaik vannak, akik nem esnek kétségbe, ha labda van náluk. Fegyelmezettnek kellett lennünk.” – nyilatkozta az angol menedzser, majd hozzátette: „Az 1-1es eredmény választ adott arra,hogy mire vagyunk képesek. Tény, hogy jó csapatuk van, de nyomás alatt tartottuk őket, és nem engedtük őket helyzetbe kerülni. Volt néhány lehetőségünk, kis szerencsével betalálhattunk volna még egyszer.”

  Forrás: thefa.com

  Fordította: Papp Gábor
  Témakör:
  Foci Eb, Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: