• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sturridge nyugodt akar maradni!  Daniel Sturridge biztos abban, hogy kezelni tudja majd a nyomást, ami a VB-vel jár majd.
  SturridgweA Liverpool csatára is része a Roy Hodgson által behívott keretnek.
  21 gólt szerzett idén a 24 éves csatár, és ugyanazokat az elveket akarja majd követni, amelyek révén sikeres volt idén.
  “Nem úgy nézek a VB-re, mint egy óriási eseményre, ahol nyomás alatt lennék, és ahol mindenkit le kell majd nyűgözzek.
  “A saját játékomat kell majd játsszam, az én játékomat, és ha ez elég a kezdő 11-hez, az fantasztikus. Ha másokat akar majd játszatni, akkor támogatom majd őt, és megpróbálok a következő meccsen bekerülni.
  “Tudom, hogy kimegyünk a pályára, és megpróbáljuk az edző által kitalált taktikát a pályára vinni.
  “Keményen dolgozunk, de élvezni is akarjuk ezt, átölelni az egészet, és nem arra gondolni, hogy ez a VB, és hogy milyen nyomás alatt vagyunk, és arra, hogy ez mennyire más. Pályára kell lépjünk, és a saját játékunkat kell játsszuk, és a lehető legjobbat próbáljuk majd elérni.
  “A saját játékomat akarom játszani, és nem aggódni a gólszerzés miatt. Amikor nyomás alatt érzem magam, akkor nem mindig jönnek a gólok, és nem tudok olyan jól játszani, mint ahogy azt akarnám.”
  Sturridgehez hasonlót nyilatkozott a szintén első alkalommal szereplő Danny Welbeck is.
  “Mindig nagy élmény lesz ez mindenki számára. Nem szabad elszállj, és koncentrált kell legyél, és arra kell koncentrálj, hogy a saját játékod játszd.”mondta a Manchester United játékosa.
  “A csapat a fiatalság és a rutin kombinációja. Úgy gondolom, hogy ez egy jó keverék, és ha megnézzük a keretet, láthatjuk, hogy vannak olyanok, akik mindenképp bizonyítani akarnak, és, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy a lehető legjobbat nyújtsák majd a VB ideje alatt.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Válogatott, VB/EB

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: