• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand csalódott a vereség miatt  Rio Ferdinand nem tudott magyarázatot adni a Manchester United átlagon aluli teljesítményére a Liverpool ellen 2-1 arányban elveszített szuperrangadó után.

  Ezúttal a középső védő sem tudott lendíteni a Sir Alex Ferguson által bírált védelmen, igaz közvetlenül egyik gólról sem tehetett az angol válogatott játékos.

  “Talán még sosem kezdtünk ilyen jól” – mondta Ferdinand az MUTV-nek. “Az első tíz percben és a gól előtt, valamint az után úgy tűnt, hogy jól alakulnak a dolgok.”

  “De ezt követően nem tudtunk a közelükbe férkőzni és két gólt is sikerült találniuk. Mindkét esetnél szerencséjük volt, de kétlem, hogy ők most ezzel foglalkoznának.”

  “Őszintén szólva azonban sorra ők szerezték meg a labdákat, és ha ezt csinálják ellened, akkor nem érdemled meg a győzelmet.”

  Ferdinand már a jövő hétre is előretekintett, amikor is a csapat a Stamford Bridge-re látogat. A találkozó Rio véleménye szerint az Anfielden elszenvedett kudarc miatt a lehető legjobb időben lesz a találkozó.

  “Csalódás után mindig jó nagy meccset játszani – ilyenkor mindenkiben hatványozottan ég a bizonyítási vágy.”

  “Már most mennénk a Chelseahez, hogy ismét jó képet alakítsunk ki magunkról. Megpróbáljuk mindhárom pontot megszerezni, és megszakítani a veretlenségi sorozatukat, ami már két, vagy három szezon óta tart.”

  “Mindenesetre ennél a meccsnél már csak jobb lehet a soron következő.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: