• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferdinand csalódott a vereség miatt



    Rio Ferdinand nem tudott magyarázatot adni a Manchester United átlagon aluli teljesítményére a Liverpool ellen 2-1 arányban elveszített szuperrangadó után.

    Ezúttal a középső védő sem tudott lendíteni a Sir Alex Ferguson által bírált védelmen, igaz közvetlenül egyik gólról sem tehetett az angol válogatott játékos.

    “Talán még sosem kezdtünk ilyen jól” – mondta Ferdinand az MUTV-nek. “Az első tíz percben és a gól előtt, valamint az után úgy tűnt, hogy jól alakulnak a dolgok.”

    “De ezt követően nem tudtunk a közelükbe férkőzni és két gólt is sikerült találniuk. Mindkét esetnél szerencséjük volt, de kétlem, hogy ők most ezzel foglalkoznának.”

    “Őszintén szólva azonban sorra ők szerezték meg a labdákat, és ha ezt csinálják ellened, akkor nem érdemled meg a győzelmet.”

    Ferdinand már a jövő hétre is előretekintett, amikor is a csapat a Stamford Bridge-re látogat. A találkozó Rio véleménye szerint az Anfielden elszenvedett kudarc miatt a lehető legjobb időben lesz a találkozó.

    “Csalódás után mindig jó nagy meccset játszani – ilyenkor mindenkiben hatványozottan ég a bizonyítási vágy.”

    “Már most mennénk a Chelseahez, hogy ismét jó képet alakítsunk ki magunkról. Megpróbáljuk mindhárom pontot megszerezni, és megszakítani a veretlenségi sorozatukat, ami már két, vagy három szezon óta tart.”

    “Mindenesetre ennél a meccsnél már csak jobb lehet a soron következő.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: