• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fletcher: “Kinéztek maguknak a bírók”



    A Manchester United középpályása, Darren Fletcher elmondása szerint nem olyan kemény játékos, mint ahogy arra a lapjaiból következtetni lehet.

    A skót válogatott játékos a Birmingham City elleni 1-1-gyel végződő mérkőzésen két sárga lapot kapott Mark Clattenburgtől, ami miatt idő előtt el kellett hagynia a pályát.

    Fletchernek a találkozó előtt már három sárgája volt és a Chelsea elleni meccs óta többször utalt rá, hogy úgy érzi, a bírók gyakran túl keményen büntetik.

    “A szombati meccs kiábrándító volt a számomra, többször megrúgtak, de amikor szóltam a játékvezetőnek, ő azt mondta, hogy ez egy férfias játék” – kezdte a 25 éves szélső.

    “Ezután én is keményebben kezdtem játszani, de mégis két semmiségért kaptam sárga lapot. Dühítő egy játékos számára, ha eltiltás miatt kell kihagynia mérkőzéseket.”

    “Sok jó középpályásunk van, így biztosan lesz valaki, aki pótolni tud. Ilyenkor fennáll a veszélye, hogy a helyettesen olyan jól teljesít, hogy utána nem kerülök vissza a kezdőbe.”

    “Nem szoktam direkt keménykedni, mindig a csapat érdekeit tartom szem előtt, de előfordul, hogy elkések és emiatt lapot kapok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: