• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dyer karácsonyig visszatérhet  A West Ham United középpályása, Kieron Dyer szeretne karácsonyig visszatérni a pályára 15 hónapja húzódó sérülése után.

  A 29 éves játékos lába 2007 augusztusában. a Bristol Rovers elleni Ligakupa-meccsen tört el, körülbelül két héttel azután, hogy a Newcastle Unitedtől a WHU-hoz igazolt. Elképzelhető, hogy már ezen a héten részt vehet egy barátságos meccsen.

  Sérülése miatt háromszor kellett megoperálni, korábban úgy tűnt, már a szezon elején visszatérhet, de egy edzésen izomsérülést szenvedett, ami miatt további három hónappal tolódott el a felépülése.

  Dyer a mai, Liverpool elleni bajnokin még biztosan nem léphet pályára, de a West Ham szervez egy zárt ajtók mögötti barátságos meccset kimondottan neki és Jonathan Spectornak.

  “Nagyszerű lesz ismét játszani. Nem gondolom, hogy azonnal visszakerülök a kezdőbe.” – mondta a középpályás.

  “Ha minden jól megy, szükségem lesz három vagy négy felkészülési meccsre és utána, a karácsonyi időszakban talán visszatérhetek.”

  “Minden nap úgy érzem, hogy jobb formában vagyok és szeretném bepótolni az elvesztegetett időt. nemsokára itt a 30. születésnapon, a legtöbb játékos ilyenkor már a visszavonulását tervezgeti.”

  “Én annyi meccset kihagytam a sérülések miatt, hogy úgy érzem, van még bennem legalább öt jó év.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: