• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Defoe a gyors felépülésben bízik  A Tottenham Hotspur támadója, Jerman Defoe szerint elképzelhető, hogy csak tíz napot kell kihagynia térdsérülése miatt.

  Az angol válogatott támadó egy tegnapi edzésen szenvedett térdszalagsérülést és az is felmerült, hogy felépülése akár egy hónapot is igénybe vehet.

  A világbajnoki kerettagságért harcoló csatár azonban mindenkit megnyugtatott, hogy nem ilyen súlyos a helyzet.

  “Azt hiszem, tíz nap múlva már újra játékra kész állapotban leszek. Nem olyan komoly a sérülésem, ahogy azt sokan gondolják” – mondta Defoe.

  “Mivel edzésen sérültem meg, a mester azt mondta, hogy a jövőben jobban figyeljek. Teljesen igaza van, az ilyesmire mindig oda kell figyelni.”

  A Portsmouth-nál is megfordult támadónak biztosan ki kell hagynia a Stoke City elleni bajnokit és a Fulham elleni FA Kupa-mérkőzést, de reméli, hogy utána már pályára léphet.

  “Nem sérülök meg túl gyakran. Általában az ilyen dolgok után 17 nap pihenőt szoktak javasolni az orvosok, de azt hiszem, én hamarabb visszatérhetek.”

  “Éles fájdalmat éreztem edzés közben, ezért elvégezték rajtam az ilyenkor szokásos vizsgálatokat, amik részleges szakadást mutattak ki. Ilyenkor általában két hetet kell kihagyni, de úgy gondolom, én tíz napon belül újra bevethető leszek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: