• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rio: “Rooney készen áll”  Rio Ferdinand szerint Wayne Rooney az utóbbi egy év minden nehézségét maga mögött hagyta, és minden erejével a Barcelona elleni meccsre készül.

  A csatártól rengeteget vártak az angolok a tavaly nyári világbajnokságon, de ismét csalódást keltő produkcióval rukkolt elő.

  A szezon felénél aztán a Manchester United szurkolóit is magára haragította, amikor azzal fenyegetőzött, hogy a rivális Cityhez igazol, ha nem kezd komoly erősítésekbe a csapat.

  Az idény második felében aztán magára talált, ontotta a gólokat, és a drukkerek ismét a szívükbe fogadták. Ferdinand szerint a BL-döntőn már nyoma sem lesz rajta a korábbi problémáknak.

  “Amikor szükségünk volt Wayne-re, mindig ott volt. Sokan arról beszélnek, hogy a nagy meccseken nem megy neki, de a Manchester City ellen mégis óriási gólt ollózott. Hagy ne kelljen tovább sorolnom a fontosabbnál fontosabb góljait” – mondta az angol válogatott védő.

  “Teljesen mindegy, hogy mi történt Dél-Afrikában, Rooney a Wembleyben meg fogja mutatni, hogy mire képes. Mi mindannyian bízunk benne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: