• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rio: “Rooney készen áll”



    Rio Ferdinand szerint Wayne Rooney az utóbbi egy év minden nehézségét maga mögött hagyta, és minden erejével a Barcelona elleni meccsre készül.

    A csatártól rengeteget vártak az angolok a tavaly nyári világbajnokságon, de ismét csalódást keltő produkcióval rukkolt elő.

    A szezon felénél aztán a Manchester United szurkolóit is magára haragította, amikor azzal fenyegetőzött, hogy a rivális Cityhez igazol, ha nem kezd komoly erősítésekbe a csapat.

    Az idény második felében aztán magára talált, ontotta a gólokat, és a drukkerek ismét a szívükbe fogadták. Ferdinand szerint a BL-döntőn már nyoma sem lesz rajta a korábbi problémáknak.

    “Amikor szükségünk volt Wayne-re, mindig ott volt. Sokan arról beszélnek, hogy a nagy meccseken nem megy neki, de a Manchester City ellen mégis óriási gólt ollózott. Hagy ne kelljen tovább sorolnom a fontosabbnál fontosabb góljait” – mondta az angol válogatott védő.

    “Teljesen mindegy, hogy mi történt Dél-Afrikában, Rooney a Wembleyben meg fogja mutatni, hogy mire képes. Mi mindannyian bízunk benne.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: