• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “A legjobbat fogom kihozni Rooney-ból”



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson, megígérte, idén a lehető legjobbat hozza ki Wayne Rooney-ból.

    Az angol válogatott csatár teljesítményét az utóbbi években egyre inkább beárnyékolta Cristiano Ronaldo remek teljesítménye és egyesek már arról beszéltek, hogy nem fejlődött annyit, amennyire mindenki számított a 2004-es Eb-n való berobbanása után.

    Ferguson ezzel a nézettel egyáltalán nem ért egyet, sőt dícsérte Rooney-t, amiért nem fél bepiszkolni a kezét és gyakran vissza is megy védekezni, ha kell.

    Arról is beszélt, hogy a korábbi Everton-játékos gyakran nem azon a poszton játszik, ami neki a legmegfelelőbb lenne, de ez idén változni fog.

    “Igazságosabbnak kell lennünk Wayne-hez.” – mondta Fergie.

    “Azt mondja, neki mindegy, hogy középpályást, középhátvédet vagy kapust kell játszania, csak játszhasson. Tehát bármit kér tőle az ember, azt megteszi, ezzel semmi probléma.”

    “Ez az a személyiség, amivel nagyon szívesen dolgozik együtt egy edző. Nagyon nagy kedvvel játszik és bármelyik poszton pályára lépne.”

    A Vörös Ördögök a Newcastle United ellen kezdik majd a szezont. Az ellen a csapat ellen, melytől 25 éve nem kaptak ki otthon, ráadásul az előző szezonban kétszer is nagyon megverték a Szarkákat, így nagyon sokan arra számítanak, hogy remek lesz a szezonkezdet a United számára.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: