• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Gary nem tudja megállítani Rafaelt”



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint Gary Neville “nem sok mindent tehet” az ellen, hogy Rafael da Silva váljon a csapat első számú jobbhátvédjévé.

    Nem lenne okos dolog leírni Neville-t több mint 500, Unitedben lejátszott meccse és 85 angol válogatottbeli fellépése után.

    Az azonban nem kétséges, hogy az idő nem neki dolgozik, hiszen februárban ünnepli 34. születésnapját. Az ifjú Rafael pedig olyan magabiztos teljesítményt nyújt a védelem jobb oldalán, hogy gyakran kiszorítja a csapatból veterán társát.

    Ferguson arra készül, hogy az Aalborg elleni Bajnokok Ligája-meccsen pihenteti csapata legjobbjait és a tartalékokat játszatja, így Neville lehetőséget kap majd a bizonyításra.

    “Gary Neville biztosan játszani fog holnap. Úgy érzem, a Blackburn elleni Ligakupa-meccsen nagyszerű teljesítményt nyújtott.” – mondta Ferguson.

    “Bizonyára ő is tudja, mi szokott történni ha egy olyan fiatal tehetség, mint Rafael berobban a köztudatba. Ha egy játékos ilyen fiatalon ilyen képességekkel rendelkezik, nem sok mindent tehetsz ellene.”

    “Ez ennek a játéknak az egyik szépsége. Jön egy fiatal srác és átveszi valakinek a helyét a csapatban. Egyelőre Rafael a teljesítményével kiszorítja Garyt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk:
    Újabb cikk: