• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tovább romlanak az angolok esélyei  Nőnek a problémái Roy Hodgsonnak az EB rajtja előtt, hiszen sérülések tizedelik a keretet.

  A korábban megsérült Frank Lampard és Gareth Barry után Gary Cahill is kihagyja a tornát, ő állkapocstörést szenvedett a Belgium elleni 1-0-ra nyert találkozón. Helyette a Liverpool hátvédje, Martin Kelly játszhat majd.

  John Terry játéka is bizonytalan, bár egyes hírek szerint ő ott lesz az angolok keretében. Terry is a belgák elleni felkészülési meccsen szenvedett térdsérülést, de az ő szereplését egyelőre engedélyezik az orvosok.

  Ha sérülések nem jelentenének nagy problémát Hodgson-nak, akkor itt van még Wayne Rooney pótlásának a kérdése. Rooney ott lesz az EB-n , de az első két találkozót eltiltás miatt ki kell hagynia. A papírforma szerinti két legerősebb ellenfél a franciák és a svédek elleni találkozó, ami még nehezebb lesz a szigetországiak számára.

  Sokan nem értenek egyet Hodgson keretével, hiszen Rio Ferdinand helyett a másik Manchester United játékost Phil Jonest hívta be, és több rutinos játékost is kihagyott.

  Meglátjuk, hogy ez a megfiatalított Angol csapat meddig jut az Európa Bajnokságon.

  Az angolok programja:

  Június 11. Anglia – Franciaország
  Június 15. Anglia – Svédország
  Június 19. Anglia – Ukrajna
  Témakör:
  Foci Eb, Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: