• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pogatetz: “A bírók a nagyoknak fújnak!”



    A Middlesbrough védője, Emanuel Pogatetz úgy érzi, a játékvezetők mindig a bajnokság négy élcsapatát favorizálják.

    e_pogatetz.jpgAz osztrák védő elmondta, hogy a négy nagy mindig valamelyest előnyben van hazai pályán, de szeinte a bírók is teljesen máshogy viselkednek, amikor az Old Traffordon, az Emiratesben, a Stamford Bridge-en vagy az Anfield Roadon vezetnek meccset.

     

    A Boro vasárnap a Chelsea-vel játszik Londonban, Pogatetz saját elmondása szerint nem szeretne mást, csak azt, hogy a játékvezető igazságosan ítélkezzen.

     

    “Ha egy olyan nagy klubhoz látogatsz, mint a Chelsea, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem kapsz ajándékokat és a bíró sem fogja megkönnyíteni a dolgod.” mondta a bekk.

     

    “Nagy a nyomás a játékvezetőkön, ha nagy csapatoknak vezetnek meccset, mert ha ellenük ítélnek, akkor lehet, hogy a média azt sokáig felhánytorgatja. He ellenünk ítélnek, az csak a helyi lapokban jelenik meg.”

     

    “Szerintem kétszer is meggondolják, hogy a nagy négyes ellen ítéljenek-e, de ha ellenünk kell fújni, akkor azt egyből megteszik. Ez természetes emberi viselkedés a rivaldafény miatt.”

     

    Mindezek ellenére Pogatetz szerint mindig különleges egy élcsapat ellen játszani.

     

    “Az a nagyszerű dolog a Chelsea és a Manchester United elleni találkozókban, hogy egyáltalán nem számítunk arra, hogy pontokat szerzünk, de ha ez mégis megtörténik, sokkal biztonságosabb helyzetbe kerülünk.”

    Forrás: www.eufoci.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: