• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney várja a rangadót  A Manchester United csatára, Wayne Rooney elmondta, már nagyon várja a Liverpool elleni rangadót és szeretne véget vetni a Vörösök bajnoki álmainak.

  Wayne RooneyA fiatal támadó egész családjával együtt az Evertonnak szurkol, ezért egy álma vált valóra, amikor néhány éve bekerült a Stolverkosok első csapatába.

  Kapcsolata megromlott a kékmezesekkel és szurkolóikkal miután a Manchester Unitedhez igazolt, de számára továbbra is a ‘Pool az első számú rivális.

  “Nagyon izgatottan várom a meccset. Everton-szurkolóként nőttem fel, az egész családom nekik szurkol. Egész életemben utáltam a Liverpoolt, ez még mindig így van.” – mondta Rooney.

  “Kiváló formában van a Liverpool, nagy kihívással nézünk szembe, de letudhatjuk a bajnoki versenyfutást, ha szombaton nyerünk.”

  “Számomra ez lesz a szezon legfontosabb meccse. Ha győzünk, akkor a Liverpool neve kihúzható a bajnokesélyesek listájáról.”

  “A Unitednél ennek mindenki örülne, legfőképpen én. Ezek a rangadók mindig kemény összecsapásokat hoznak, ekkora téttel most sem lehet másra számítani.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: