• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney várja a rangadót



    A Manchester United csatára, Wayne Rooney elmondta, már nagyon várja a Liverpool elleni rangadót és szeretne véget vetni a Vörösök bajnoki álmainak.

    Wayne RooneyA fiatal támadó egész családjával együtt az Evertonnak szurkol, ezért egy álma vált valóra, amikor néhány éve bekerült a Stolverkosok első csapatába.

    Kapcsolata megromlott a kékmezesekkel és szurkolóikkal miután a Manchester Unitedhez igazolt, de számára továbbra is a ‘Pool az első számú rivális.

    “Nagyon izgatottan várom a meccset. Everton-szurkolóként nőttem fel, az egész családom nekik szurkol. Egész életemben utáltam a Liverpoolt, ez még mindig így van.” – mondta Rooney.

    “Kiváló formában van a Liverpool, nagy kihívással nézünk szembe, de letudhatjuk a bajnoki versenyfutást, ha szombaton nyerünk.”

    “Számomra ez lesz a szezon legfontosabb meccse. Ha győzünk, akkor a Liverpool neve kihúzható a bajnokesélyesek listájáról.”

    “A Unitednél ennek mindenki örülne, legfőképpen én. Ezek a rangadók mindig kemény összecsapásokat hoznak, ekkora téttel most sem lehet másra számítani.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: