• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berbatov: Szeretném élvezni a játékot



    A Manchester United legújabb igazolása Dimitar Berbatov arról beszélt a MUTV-nek, hogy miért is választotta végül a vörös mezt.

    “Fantasztikus érzés, hogy a Manchester United játékosa lehetek. Egy hosszú harc végkimenetele lett ez a szerződés, most, hogy vége lett az ügynek nagyon örülök, hogy a világ legnagyszerűbb klubjában futballozhatom tovább.”

    “Remélhetőleg játékommal hozzásegíthetem a csapatot további trófeák megnyeréséhez. Mindig is hittem abban, hogy végül itt kötök ki. Nehéz időkön mentem át, azonban mindig bennem volt a hit, s végül megszületett a megállapodás. Én vagyok a világ legboldogabb embere.”

    “A vörös mez nagyon fontos a számomra. Az emberek körülöttem, a közeli barátaim tudják, hogy élvezem a játékot, s ki szeretném szolgálni a közönséget. Nem a pénzért futballozom. Ha a pénz hajtana, akkor a Manchester City vagy a Chelsea ajánlatát fogadtam volna el. A világ legnagyobb klubjához akartam igazolni, ezért vagyok most itt. Szeretném mindenkinek megköszönni azt a munkát amit értem tettek.”

    “Bízom benne, hogy segítségemmel további trófeákat nyerhet a United. A trófeák nagyon fontos szerepet játszanak a futballban. Remélem, hogy élvezni fogom a játékot az itteni játékosokkal. 27 éves vagyok és eljött az én időm. Lehet, hogy ez karrierem utolsó állomása. A világ legjobb klubjához igazoltam, ahol úgy érzem, hogy még tovább fejlődhetek. Örülök, hogy ott játszatok és úgy játszhatok, ahol és ahogy mindig is akartam. Ez a legfontosabb.”

    “Mindig szembe kellett néznem az elvárásokkal és a rám nehezedő nyomással. Továbbra sem tartok tőlük, ezért vagyok itt. A legfontosabb dolog, hogy élvezzem amit csinálok, segítsem a csapatot és kiszolgáljam a közönséget. Ha meg tudom mutatni, hogy mire vagyok képes, úgy ahogy azt a Tottenhamnél is tettem, akkor nem lehet probléma.”

    “A következő meccsünk a Liverpool elleni rangadó. Azt hiszem ez a szezon egyik legnagyszerűbb találkozója. Alig várom, hogy pályára léphessek.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: