• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes szerint látszik majd a selejtezők hatása



    A Manchester United középpályása, Paul Scholes szerint megáltszik majd a válogatott meccsek miatti szünet a Liverpool elleni rangadón is.

    Scholes egyike azon kevés játékosnak, akik a Uniteddal edzhettek a héten. A legtöbben válogatottbeli kötelezettségeiknek tettek eleget a 2010-es dél-afrikai vb selejtezőiben.

    “Csak 4-5 játékos edzett velünk és ez a kihagyás nem tesz jót, főleg, hogy korai időpontban, szombaton játszunk bajnokit.” -mondta Scholes a MUTV-nek.

    “Valószínűleg csak pénteken gyakorolhat együtt az egész társaság. Ez néha segít, néha viszont hátráltat. Nem tehetünk mást, mint várunk és meglátjuk mi lesz szombaton.”

    “Szerencsére a Liverpool is ugyanebben a helyzetben van. ”

    “Ez minden csapatnál ugyanígy van. A Liverpoolnak is sok játékosa volt távol, a Chelsea-nél pedig szinte mindenki. Ennek így kell lennie, és több sorozatban kell helytállnod a szezon során.”

    A 33 éves középpályás fitt lesz, mint mindig a liverpooli rangadón, és elmondta, a fiatal manchesteri középpályások jelenléte lehetővé tette, hogy az aktuális mérkőzésre koncentráljon, és emiatt kiváltságosnak érzi magát a többi játékossal szemben.

    “Jó, hogy sok fiatal játékosunk van, mert hajtanak helyetted a pályán.” -viccelődött. “Csak állnod kell egy helyben és passzolnod nekik, és mennek előre.”

    “Adhatsz nekik néhány tanácsot, de nem túl sokat. -folytatta. “Nem kell sokat pátyolgatni őket. Csak elmondom nekik mit kell tenni pontosan és kész. A menedzser késznek látta őket arra, hogy ezen a szinten szerepeljenek, úgyhogy miért szólnék bele?”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: