• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes szerint látszik majd a selejtezők hatása  A Manchester United középpályása, Paul Scholes szerint megáltszik majd a válogatott meccsek miatti szünet a Liverpool elleni rangadón is.

  Scholes egyike azon kevés játékosnak, akik a Uniteddal edzhettek a héten. A legtöbben válogatottbeli kötelezettségeiknek tettek eleget a 2010-es dél-afrikai vb selejtezőiben.

  “Csak 4-5 játékos edzett velünk és ez a kihagyás nem tesz jót, főleg, hogy korai időpontban, szombaton játszunk bajnokit.” -mondta Scholes a MUTV-nek.

  “Valószínűleg csak pénteken gyakorolhat együtt az egész társaság. Ez néha segít, néha viszont hátráltat. Nem tehetünk mást, mint várunk és meglátjuk mi lesz szombaton.”

  “Szerencsére a Liverpool is ugyanebben a helyzetben van. ”

  “Ez minden csapatnál ugyanígy van. A Liverpoolnak is sok játékosa volt távol, a Chelsea-nél pedig szinte mindenki. Ennek így kell lennie, és több sorozatban kell helytállnod a szezon során.”

  A 33 éves középpályás fitt lesz, mint mindig a liverpooli rangadón, és elmondta, a fiatal manchesteri középpályások jelenléte lehetővé tette, hogy az aktuális mérkőzésre koncentráljon, és emiatt kiváltságosnak érzi magát a többi játékossal szemben.

  “Jó, hogy sok fiatal játékosunk van, mert hajtanak helyetted a pályán.” -viccelődött. “Csak állnod kell egy helyben és passzolnod nekik, és mennek előre.”

  “Adhatsz nekik néhány tanácsot, de nem túl sokat. -folytatta. “Nem kell sokat pátyolgatni őket. Csak elmondom nekik mit kell tenni pontosan és kész. A menedzser késznek látta őket arra, hogy ezen a szinten szerepeljenek, úgyhogy miért szólnék bele?”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: