• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mancini örülne Rooney játékának



    Roberto Mancini reméli, hogy Wayne Rooney is pályára lép a Manchester City-Manchester United elleni rangadóján, hogy a Vörös Ördögök ne tudják az ő hiányára fogni, ha kikapnak.

    A 24 éves támadó bombaformában volt a szezon eddigi felében, és 34 gólt szerzett, jelenleg azonban egy bokasérülés hátráltatja, ami miatt a Blackburn elleni bajnokit is ki kellett hagynia.

    Pedig most mindennél nagyobb szüksége lenne rá a Unitednek, hiszen a Chelsea már négy ponttal vezeti a bajnokságot. Sir Alex Fergusonékra nem kisebb ellenfél vár a következő fordulóban, mint a városi rivális City.

    A világoskékek mestere, Roberto Mancini nem fél Rooneytól, sőt reméli is, hogy játszani fog, így Giggsék nem foghatnák a hiányára, ha vereséget szenvednek.

    Idén egyszer már legyőzte a City a Unitedet: a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén 2-1-re diadalmaskodtak, az angol gólzsák akkor is ott volt a Vörös Ördögök csapatában.

    “Azt hiszem, mindenkinek jobb, ha Rooney játszik szombaton- Ő egy fantasztikus játékos, aki remek szezont fut” – mondta az olasz mester.

    “Természetesen nagy veszélyt jelent majd a kapunkra, de a Unitednek rajta kívül is vannak klasszisai. Egyszer már sikerült megvernünk őket, miért nem jöhetne össze még egyszer?”

    “Mindig az a legjobb, ha két csapat a lehető legerősebb felállásban mérkőzik meg egymással, mert akkor ki lehet jelenteni, hogy az a jobb, aki elviszi a három pontot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: