• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney egyszerre boldog és csalódott  Wayne Rooney nagyon örül, hogy Brazília ellen kapitányként vezethette az angolokat, de csalódást jelentett számára a Háromoroszlánosok játéka.

  Wayne RooneyA várakozásokkal ellentétben a bokasérüléssel küzdő John Terry mégsem épült fel, így a Manchester United csatára kapta meg a csapatkapitányi karszalagot.

  Anglia nem játszott jól, és végül 1-0-ra kikapott. Az egyetlen gólt Nilmar szerezte. Luis Fabiano büntetőből tovább növelhette volna a Selecao előnyét, de hibázott.

  “Nagyszerű pillanat volt, amikor kivezettem a válogatottat a pályára. Gyerekként mindenki arról álmodozik, hogy az angol csapat kapitánya lehet, de bele sem mernek gondolni, hogy ez valóra válhat” – mondta Rooney.

  “Tegnap este számomra megvalósult az álom, amire a családommal együtt nagyon büszke vagyok. Azt azonban nem lehetne elmondani, hogy ez volt életem legjobb meccse. Sokkal jobban is tudunk játszani.”

  “Az első félidőben egyenlő ellenfelei voltunk a braziloknak, de a másodikban fölénk kerekedtek. A végére nagyon fáradtnak tűntünk. Nem voltunk rosszak, de jobb játékra is képesek vagyunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: