• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney egyszerre boldog és csalódott



    Wayne Rooney nagyon örül, hogy Brazília ellen kapitányként vezethette az angolokat, de csalódást jelentett számára a Háromoroszlánosok játéka.

    Wayne RooneyA várakozásokkal ellentétben a bokasérüléssel küzdő John Terry mégsem épült fel, így a Manchester United csatára kapta meg a csapatkapitányi karszalagot.

    Anglia nem játszott jól, és végül 1-0-ra kikapott. Az egyetlen gólt Nilmar szerezte. Luis Fabiano büntetőből tovább növelhette volna a Selecao előnyét, de hibázott.

    “Nagyszerű pillanat volt, amikor kivezettem a válogatottat a pályára. Gyerekként mindenki arról álmodozik, hogy az angol csapat kapitánya lehet, de bele sem mernek gondolni, hogy ez valóra válhat” – mondta Rooney.

    “Tegnap este számomra megvalósult az álom, amire a családommal együtt nagyon büszke vagyok. Azt azonban nem lehetne elmondani, hogy ez volt életem legjobb meccse. Sokkal jobban is tudunk játszani.”

    “Az első félidőben egyenlő ellenfelei voltunk a braziloknak, de a másodikban fölénk kerekedtek. A végére nagyon fáradtnak tűntünk. Nem voltunk rosszak, de jobb játékra is képesek vagyunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: