• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hodgson: “Andy, ne csókold meg a címert!”



    A Fulham mestere, Roy Hodgson azt tanácsolta Andy Johnsonnak, hogy ne csókolja meg a címert a mezén az Everton elleni meccsen.

    Az angol válogatott csatár most előszor fog a Stolverkosok ellen játszani azóta, hogy nyáron 10,5 millió fontért a Craven Cottage-re költözött.

    Múlt héten Wayne Rooney is kis híján bajba került, mikor a Goodison Parkban megcsókolta a mezén a Manchester United címerét, hiszen korábban ő is Everton-játékos volt.

    “Egyáltalán nem szeretném megszabni Andynek, hogy mit tehet és mit nem, de én vagyok a menedzser. Nekem kell elmondanom, hogy a csapatban kinek mi a szerepe.” – mondta Hodgson.

    “Sajnálatos dolog, hogy azt kell mondanunk a játékosoknak, hogy nem csókolhatják meg a címert, vagy nem tehetik ezt vagy azt. Bár én sem kedvelem a címrcsókolgatást, ma már a legtöbb játékos a pézért játsszik, ezt be kell vallanunk.”

    “Szerintem a Fulhamnél ennek az ideje Johnny Haynes és Jimmy Hill visszavonulásával lejárt. Meg lennék lepve, ha szurkolók ezt szeretnék látni.”

    “Nem bolondok, ők is tudják, hogy a játékosok jönnek-mennek a csapatoknál. Én minden Fulham-játékostól azt várom el, hogy csak a klub érdekelje őket, ezt nem kell címercsókolgatással bizonyítgatniuk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: