• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hodgson: Anglia kész várni Oxlade-Chamberlainre az utolsó pillanatig!



    A veterán tréner reméli, hogy játékosa felépül a VB-re, de elmondta, hogy nem kell alapnak venni a Honduras elleni csapatot.
    HodgsonAz Arsenal szélsője térdsérüléssel bajlódik az Ecuador elleni 2-2 óta, de a háromoroszlánosok remélik, hogy felépül a világbajnokságra.
    Hodgson korábban elmondta azt, hogy a játékos része lesz a keretnek akkor is, hogyha nem lesz teljesen fitt. Elmondta azt is, hogy a végső döntést csak 24 órával az Olaszország előtti, 13.i meccs előtt hozza majd meg.
    “Csak az utolsó percben döntök Alexről. Nagyon keményen dolgozik, és nagyon optimista.”
    Hodgsonék szombaton Hondurrassal játszanak, aztán utaznak Dél-Amerikában, de most még több játékos is magára akarja vonni a figyelmet.
    Az egykori Liverpool edző elmondta, hogy nem akarja túl korán kiválasztani az olaszok elleni kezdőt, mert nem akarja kiteríteni a kártyáit a manausi meccs előtt.
    “A játékosok, akik nem játszottak szerdán, lehetőséget kaphatnak Honduras ellen.
    “A menedzser problémája viszont az, hogy minden játékos a kezdő tagja is lehetne.
    “Nincs okom arra, hogy az olaszok elleni meccs kezdőjét 10 nappal korábban kihirdessem. Honduras ellen is több, mint 11en kaphatnak lehetőséget.”
    Raheem Sterling biztos nem játszik most, mivel kiállították Ecuador ellen, de Hodgson nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy majd a VB-n kezdő lesz.
    A Liverpool tinédzsere nem kezdett Peru vagy Ecuador ellen, de az edzéseken jó teljesítmény nyújtott, így nem zárható ki a játéka.
    “Raheem Sterling kiállítása Ecuador ellen nem érinti majd az Olaszország elleni esetleges kezdő helyét.
    “Megállíthatatlan volt, és nagyon keményen edzett ma.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: