• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard lesz Anglia csapatkapitánya Chile ellen!



    A Chelsea sztárja vezeti majd a 3 Oroszlánosokat, miután szeptemberben elérte a 100 válogatottságot, és most kapja meg az arany sapkát is.Frank-Lampard-England-Moldova-World-Cup-quali_2999556
    Steven Gerrard nem játszhat a Wembleyben sérülés miatt, míg Lampard most kapja meg az arany sapkát a Chile elleni meccs előtt, hogy így ismerjék el 100. válogatottságát.
    A Chelsea középpályása Ukrajna ellen érte el a 100. válogatottságát, és a kitüntetését idősebb Frank Lampardtól és Sir Geoff Hursttól kapja meg.
    “Minden nagyon speciális lesz. 100 válogatottság hosszú idő után jött össze.Láttam már arany sapkát, amikor Stevienek és Ashleynek adták oda, és nagyon büszke vagyok.
    “Sir Geoff jelenléte az FA ötlete volt, de nagyon boldog vagyok, mivel sok minden köt hozzá az apámon keresztül,és ő Anglia hőse.
    “Édesapámat is kértem, mivel kevés apa-fiú van a válogatottakban.
    “Ez egy olyan dolog, amitől picit félsz, és egy kicsi nyomást helyez rá, de meg tudja csinálni, és biztos vagyok abban, hogy nagyon büszke apa lesz.”
    Kyle Walker szintén kihagyja a Chile elleni meccset, de Roy Hodgson reméli, hogy a Tottenham jobb védője, Gerrarddal együtt, már játszhat kedden, Németország ellen.
    Hodgson elismerte, hogy nem Joe Hart kezd Jorge Sampaoli csapata ellen, így vagy a Celtices Fraser Forster, vagy a Norwichos John Ruddy kezd.
    A Southampton csatára, Rickie Lambert izomsérülést szenvedett az edzésen, és nem játszhat Chile ellen, és kétséges, hogy keddre felépül e.
    A Liverpool csatára, Daniel Sturridge játéka szintén kérdéses, lábsérülés miatt.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: