• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Young magabiztos a rajt előtt



    Három pontot vár a franciák elleni meccstől Ashley Young, aki már nagyon várja az Európa Bajnokságot.
    Az angol támadó hittel és önbizalommal teli, bízik a jó kezdésben Franciaország ellen.

    „A két csapat – a szakértők szerint a csoport favoritjai – hétfőn mérkőzik meg egymással Donetks-ben, nem döntetlent szeretnénk játszani.”- nyilatkozta Young, majd hozzátette: „magabiztosnak érzem magam és szeretném segíteni a csapatomat gólokkal és gólpasszokkal is. Amennyiben hasonló játékot tudunk produkálni, mint az előző mérkőzéseinken, akkor biztos vagyok benne, hogy jó eredményt érünk majd el.” Elmondta továbbá: „ha megnézzük az új menedzser irányítása alatt játszott két korábbi találkozónkat, akkor látni, hogy más volt a csapat szerkezete. Úgy gondolom, ez segített. A két 1-0-ás siker hasznos volt számunkra, különösen, hogy tudtuk játszani a játékunkat, és gólokat tudtunk szerezni. Szerintem ez fontos lesz hétfőn is. Ez a meccs a felkészülésről szól, és nekünk ez jól sikerült. Mindenki csúcsformában van és várja a hétfői találkozót.”

    A Manchester sztárja úgy véli, mindig fontos a jó kezdés, és reméli, hogy győzelemmel kezdik az Európa Bajnokságot. „Nyilvánvaló, hogy nehéz meccs lesz. Mindenki ezt várja, de ha ugyanabban a szerkezetben tudunk játszani, és képesek vagyunk csapatként játszani, akkor nyerni fogunk.” – nyilatkozta az angol támadó.

    A rutinos és a dinamikus fiatal játékosok jól kiegészítik egymást a korábbi Watford és Aston Villa játékos szerint. Ezzel kapcsolatban elmondta: „Mindenki beszél mindenkivel, nincsenek széthúzások. Mindegy hogy új játékos vagy a keretben vagy nem, ha mondanivalód van, akkor meghallgatunk. Mi egy csapat vagyunk, és egy célért küzdünk. Győzni akarunk. Minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy csak a három pont jár a fejünkben és úgy játszunk, hogy nyerni akarunk.”

    Pénteken kezdődött a torna a Lengyel – Görög és Orosz – Cseh mérkőzésekkel, Young mindkét találkozót az angolok krakkó-i szállásáról nézte végig. „Fantasztikus érzés volt, mikor az első két meccs kezdődött, az adrenalin szétáramlott a testemben. Ugyanazt az izgalmat látom a mi arcunkon, mint a rajongók arcán. Amióta meghívtak a válogatottba, azóta várom én is az első találkozónkat.”

    Üdvözölte a csapat szombat reggel Jermain Defoe-t, aki édesapja halála miatt utazott haza Angliába. Defoe újra edz, Young pedig úgy érzi, hogy társa eltökélt és csak a találkozóra összpontosít „Jó újra látni a csapatban. Személyes okok miatt kellet hazarepülnie, és úgy gondolom, hogy a tréning segít neki elterelni a figyelmet a problémákról. Mindenki vele volt lélekben és támogattuk őt.”

    Forrás: thefa.com




    Témakör:
    Foci Eb, Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: