• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Young magabiztos a rajt előtt  Három pontot vár a franciák elleni meccstől Ashley Young, aki már nagyon várja az Európa Bajnokságot.
  Az angol támadó hittel és önbizalommal teli, bízik a jó kezdésben Franciaország ellen.

  „A két csapat – a szakértők szerint a csoport favoritjai – hétfőn mérkőzik meg egymással Donetks-ben, nem döntetlent szeretnénk játszani.”- nyilatkozta Young, majd hozzátette: „magabiztosnak érzem magam és szeretném segíteni a csapatomat gólokkal és gólpasszokkal is. Amennyiben hasonló játékot tudunk produkálni, mint az előző mérkőzéseinken, akkor biztos vagyok benne, hogy jó eredményt érünk majd el.” Elmondta továbbá: „ha megnézzük az új menedzser irányítása alatt játszott két korábbi találkozónkat, akkor látni, hogy más volt a csapat szerkezete. Úgy gondolom, ez segített. A két 1-0-ás siker hasznos volt számunkra, különösen, hogy tudtuk játszani a játékunkat, és gólokat tudtunk szerezni. Szerintem ez fontos lesz hétfőn is. Ez a meccs a felkészülésről szól, és nekünk ez jól sikerült. Mindenki csúcsformában van és várja a hétfői találkozót.”

  A Manchester sztárja úgy véli, mindig fontos a jó kezdés, és reméli, hogy győzelemmel kezdik az Európa Bajnokságot. „Nyilvánvaló, hogy nehéz meccs lesz. Mindenki ezt várja, de ha ugyanabban a szerkezetben tudunk játszani, és képesek vagyunk csapatként játszani, akkor nyerni fogunk.” – nyilatkozta az angol támadó.

  A rutinos és a dinamikus fiatal játékosok jól kiegészítik egymást a korábbi Watford és Aston Villa játékos szerint. Ezzel kapcsolatban elmondta: „Mindenki beszél mindenkivel, nincsenek széthúzások. Mindegy hogy új játékos vagy a keretben vagy nem, ha mondanivalód van, akkor meghallgatunk. Mi egy csapat vagyunk, és egy célért küzdünk. Győzni akarunk. Minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy csak a három pont jár a fejünkben és úgy játszunk, hogy nyerni akarunk.”

  Pénteken kezdődött a torna a Lengyel – Görög és Orosz – Cseh mérkőzésekkel, Young mindkét találkozót az angolok krakkó-i szállásáról nézte végig. „Fantasztikus érzés volt, mikor az első két meccs kezdődött, az adrenalin szétáramlott a testemben. Ugyanazt az izgalmat látom a mi arcunkon, mint a rajongók arcán. Amióta meghívtak a válogatottba, azóta várom én is az első találkozónkat.”

  Üdvözölte a csapat szombat reggel Jermain Defoe-t, aki édesapja halála miatt utazott haza Angliába. Defoe újra edz, Young pedig úgy érzi, hogy társa eltökélt és csak a találkozóra összpontosít „Jó újra látni a csapatban. Személyes okok miatt kellet hazarepülnie, és úgy gondolom, hogy a tréning segít neki elterelni a figyelmet a problémákról. Mindenki vele volt lélekben és támogattuk őt.”

  Forrás: thefa.com
  Témakör:
  Foci Eb, Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: