• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Young köszönetet mondott O’Neillnak  Az Aston Villa szélsője, Ashley Young megköszönte Martin O’Neillnak, hogy akkor is kitartott mellette, amikor gyengébb formában játszott.

  A 24 éves játékos a Burnley elleni 5-2-es győzelem során ismét bebizonyította, hogy helye van a Villában, mely a sikernek köszönhetően versenyben maradt a BL-kvalifikációért.

  A korábbi Watford-futballista szerezte a birminghamiek egyenlítő gólját az első félidőben, majd gólpasszt adott Stewart Downingnak.

  Az idény korábbi részében többen megkérdőjelezték, hogy Young képes lesz-e újra olyan teljesítményre, mint tavaly, de O’Neill végig kiállt mellette.

  “Volt olyan időszak, amikor sokan azt mondták, hogy nem vagyok olyan jó, mint egy éve. A mester mindenben támogatott és segített visszatérni a jó útra” – kezdte Young.

  “Szeretném visszafizetni a bizalmát, ezért mindent meg fogok tenni a csapat sikeréért. Hatalmas szerepe volt benne, hogy visszatért az önbizalmam.”

  “Elégedett vagyok a mostani teljesítményemmel, főleg az elmúlt hetekben játszottam jól. A csapat doglai is nagyon jól alakulnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: