• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Riera beszólt az angol focinak



    Albert Riera fájlalja, hogy a Liverpool nem állt ki mellette, amikor vitába keveredett Rafa Benítezzel. Szerinte egyik angol klub sem tenne játékosaiért semmit ugyanilyen helyzetben.

    A 28 éves szélső márciusban összetűzésbe keveredett a Vörösök menedzserével, majd olyan nyilatkozatokat tett, melyekkel nem éppen kedvező színben tüntette fel a spanyol szakembert. Azóta nem kapott játéklehetőséget.

    A korábbi Espanyol-játékos ismét kifakadt, az egész angol futballt kritizálta, mivel szerinte a csapatok csak a menedzsereikkel törődnek, és soha nem állnak játékosaik oldalára.

    “Szeretnék elmenni innen. Angliában teljesen máshogy működnek a dolgok, mint Spanyolországban. Itt mindenki a menedzser körül ugrál, velünk senki nem törődik” – kezdte Riera.

    “A klub nem tett értem semmit, nem harcolt értem. Nem akarok ismét üzengetésekbe és vitákba bonyolódni, de én ebből az egészből azt szűrtem le, hogy már nincs szükségük rám. Nem szeretnék olyan csapatnál lenni, ahol nem kellek.”

    “A bajnokság utolsó két hónapjában nem játszottam, ez sok mindent elárul. Szeretnék egy olyan csapatot találni, ahol megbecsülnek és van esélyes trófeákat nyerni. Nem érdekel, mennyit keresnék vagy, hogy melyik országba kellene ehhez mennem.”

    Forrás: Mirror Football




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: