• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry: “Jókor kell jól játszanunk”



    John Terry szerint az angol válogatottnak csak a világbajnokságon kell majd megmutatnia, mire is képes valójában.

    John TerryA Háromoroszlánosok tegnap Barry, Herkey, Rooney és Lampard góljaival 4-0-ra verték Kazahsztánt, így tovább növelték esélyeiket arra, hogy kijussanak a 2010-es vb-re.

    A Fabio Capello vezényelte csapat eddig mind a hat selejtezőjét megnyerte és plusz húszas gólkülönbséggel állnak a hatos csoport élén.

    Terry természetesen örül neki, hogy ilyen jól alakulnak a nemzeti csapat dolgai, de tudja, hogy igazán a világbajnoki szereplés lesz a fontos.

    “Nagyon jól játszunk és jó úton haladunk a célunk felé. Annak semmi értelme nem lenne, ha már most mindent kihoznánk magunkból, egy év múlva pedig csak szenvednénk a világbajnokságon” – mondta a Chelsea védője.

    “Lassan egyre jobbá válunk, ami az erőnlétünket, a taktikai ismereteinket és a csapatmunkánkat illeti. A menedzser elvárásai szerint dolgozunk. Még mindig van hová fejlődnünk, ezt a mester és a játékosok is jól tudják.”

    “Mindenki arról beszél, hogy a spanyolok sokkal technikásabbak, de mi is tudunk olyan jól játszani, mint ők. Mi is a világ egyik legerősebb bajnokságában játszunk hétről hétre.”

    “A Gareth Barryhez és Frank Lampardhoz hasonló játékosaink képesek meghatározni egy egész meccs ritmusát és nagy hatással lehetnek a végeredmény alakulására.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: