• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Afrikai csatárt igazolna a Fulham  A Fulham szeretné megszerezni Seydou Doumbiát. Az elefántcsontparti támadó saját elmondása szerint nagyon szívesen játszana Angliában, de még nem most.

  Seydou DoumbiaDoumbia a svájci élvonalban szereplő Young Boysnál hívta fel magára a figyelmet.

  Úgy tudni több francia csapat, köztük a Lille, a St. Etienne, a Rennes, a Monaco és a Le Mans is szívesen látná az előző szezonban valóban kiíválóan teljesítő csatárt.

  Akad egy angol érdeklődő is, a Fulham. A londoniak mesterének, Roy Hodgsonnak komoly kapcsolatai vannak Svájcban, hiszen korábban az ország válogatottjánál is dolgozott, így ez is a segítségére lehet az afrikai tehetség esetleges leigazolásánál.

  A 21 éves támadó elmondta, nagyon hízelgő a számára, hogy ilyen neves bajnokságokból keresik, de nem biztos benne, hogy ilyen fiatalon már készen áll egy ekkora váltásra.

  “Sok pletyka kering arról, hogy elhagyom a Young Boys csapatát, de ezek egyelőre csak találgatások” – mondta Doumbia a Sky Sportsnak.

  “Hogy mit szólók a Fulham érdeklődéséhez? Természetesen hízelgő, hogy egy Premier League-es csapat keres, de szeretnék még itt bizonyítani, mielőtt a világ egyik legerősebb bajnokságába igazolok.”

  “A döntés a klubom és az ügynököm kezében van, nincs más dolgom, mint türelmesen kivárni, hogy miként döntenek. Egy nap biztosan Angliában avgy Spanyolországban fogok futballozni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: