• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wilkins már a Unitedre gondol



    A Chelsea másodedzője, Ray Wilkins már alig várja a Manchester United rangadót az Aston Villa 7-1-es kiütése után.

    Frank Lampard négy, Florent Malouda kettő, Salomon Kalou pedig egy góllal vette ki a részét a londoniak eddigi legnagyobb élvonalbeli sikeréből.

    1-0-s állásnál John Carew még egyenlíteni tudott, de a Kékek a félidő vége előtt ismét előnybe kerültek, a második játékrészben pedig még öt góllal biztosították be a győzelmüket.

    Wilkins szerint csapata nem is vághatna neki jobb körülmények között a jövő hétvégi, Vörös Ördögök elleni rangadónak, mely akár a bajnoki címről is dönthet.

    “A lehető legnagyobb önbizalommal lépünk majd pályára az Old Traffordon, mivel jó focit játszunk, jól védekezünk, a támadásaink pedig gyorsak és hatásosak. Ismét úgy játszunk, mint egy igazi bajnokesélyes” – mondta a szakember.

    “Nem tudom, hogy a kívülállók mit gondolnak rólunk, de nagyon egységesek vagyunk, jó a hangulat és mindenki nagyon elégedett a dolgok alakulásával.”

    “Egy csapat igazi győztes futballozik nálunk, a gólkülönbség nekünk kedvez, de azt hiszem, rengeteg fordulat lesz még az utolsó néhány fordulóban.”

    “Persze az a legfontosabb, hogy győzzünk, de mindig jó, ha ilyen gólzáporos meccsen sikerül begyűjteni a három pontot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: