• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilkins már a Unitedre gondol  A Chelsea másodedzője, Ray Wilkins már alig várja a Manchester United rangadót az Aston Villa 7-1-es kiütése után.

  Frank Lampard négy, Florent Malouda kettő, Salomon Kalou pedig egy góllal vette ki a részét a londoniak eddigi legnagyobb élvonalbeli sikeréből.

  1-0-s állásnál John Carew még egyenlíteni tudott, de a Kékek a félidő vége előtt ismét előnybe kerültek, a második játékrészben pedig még öt góllal biztosították be a győzelmüket.

  Wilkins szerint csapata nem is vághatna neki jobb körülmények között a jövő hétvégi, Vörös Ördögök elleni rangadónak, mely akár a bajnoki címről is dönthet.

  “A lehető legnagyobb önbizalommal lépünk majd pályára az Old Traffordon, mivel jó focit játszunk, jól védekezünk, a támadásaink pedig gyorsak és hatásosak. Ismét úgy játszunk, mint egy igazi bajnokesélyes” – mondta a szakember.

  “Nem tudom, hogy a kívülállók mit gondolnak rólunk, de nagyon egységesek vagyunk, jó a hangulat és mindenki nagyon elégedett a dolgok alakulásával.”

  “Egy csapat igazi győztes futballozik nálunk, a gólkülönbség nekünk kedvez, de azt hiszem, rengeteg fordulat lesz még az utolsó néhány fordulóban.”

  “Persze az a legfontosabb, hogy győzzünk, de mindig jó, ha ilyen gólzáporos meccsen sikerül begyűjteni a három pontot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: