• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie három évig még biztosan marad



    A világhírű skót mester, Sir Alex Ferguson elárulta, hogy csak 2011 után fog felállni a Manchester United kispadjáról.

    A 66 éves szakember elárulta, hogy még mindig élvezi a munkáját és maradni szeretne, bár teljesítette hosszú távú célját és másodszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját csapatával.

    Egy interjújában Ferguson beszélt terveiről a visszavonulással kapcsolatban és cáfolta, hogy utána a klubnál maradna tanácsadóként.

    “Még három évig fogok dolgozni, esetleg kettővel tovább. Tisztelnem kell a feleségemet, mint tudják, ő nem futballőrült, ő Alex Ferguson-őrült.” – kezdte a skót.

    “A visszavonulásom után nem fog érdekelni, hogy az aktuális menedzser milyen módszerekkel dolgozik, ez az ő dolga lesz. Én tisztán fogom hagyni számára a pályát.”

    “Ennek ellenére a foci 70 éves korom felett is érdekelni fog, de akkor már nem biztos, hogy aktív leszek.”

    “Bárhogy is legyen, megérdemlem a pihenést. 21 vagy néhány év múlva 23 év munka után az embernek szüksége van kikapcsolódásra.”

    “A sikerek elérése után tud igazán valaki irányítani. A menedzsernek erre kell figyelnie, mert ha valaki nem sikeres, az nehezebben tud irányítani.”

    “Ez a munka végét is jelentheti. A Manchester Unitednél mindig a menedzser a legfontosabb és az ő munkája a legnehezebb. Ha ez az évek során megváltozott volna, kérdés nélkül szabadesésbe kezdett volna a klub.”

    “Nem szabad megengedni, hogy a játékosok vagy a szurkolók irányításak a csapatot, bár ők is fontos részei a játéknak. Nélkülük semmire sem lennénk képesek.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: