• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie: “Veszélyben a címvédés”  Sir Alex Ferguson egyáltalán nem biztos benne, hogy a Manchester Unites képes lesz-e sorozatban negyedszer is megnyerni a bajnokságot.

  A Vörös Ördögök védelméből jelenleg heten is sérültek, így a Fulham ellen Darren Fletchernek és Michael Carricknek ismét a hátsó alakzatban kellett pályára lépniük.

  Képtelenek voltak megbírkőzni Geráék támadásaival, és végül 3-0-s vereséget szenvedtek. Ez már az ötödik vereségük volt, eggyel több, mint amennyit az egész tavalyi szezonban elszenvedtek.

  Ferguson tudja, ha nem javul a helyzet a védelemben, lemondhatnak a címvédésről, de bízik benne, hogy kemény munkával átlendülhetnek a nehéz időszakon.

  “A bajnokság elég szoros, ezért remélem, hogy nem lesz túl nagy szerepe ennek a vereségnek a végelszámolásban. Remélhetőleg nem fog a bajnoki címünkbe kerülni” – mondta Ferguson.

  “Csak akkor lehetnek reális esélyeink a végső győzelemre, ha a hátvédek hamar felépülnek. Ha újra a pályán lesznek, mi is újra a régiek leszünk.”

  “Minél hamarabb visszatérnek, annál jobb. Ők mindent megtesznek és a gyúrók is éjjel-nappal dolgoznak, de egyelőre sajnos nem látjuk a fényt az alagút végén.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: