• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Veszélyben a címvédés”



    Sir Alex Ferguson egyáltalán nem biztos benne, hogy a Manchester Unites képes lesz-e sorozatban negyedszer is megnyerni a bajnokságot.

    A Vörös Ördögök védelméből jelenleg heten is sérültek, így a Fulham ellen Darren Fletchernek és Michael Carricknek ismét a hátsó alakzatban kellett pályára lépniük.

    Képtelenek voltak megbírkőzni Geráék támadásaival, és végül 3-0-s vereséget szenvedtek. Ez már az ötödik vereségük volt, eggyel több, mint amennyit az egész tavalyi szezonban elszenvedtek.

    Ferguson tudja, ha nem javul a helyzet a védelemben, lemondhatnak a címvédésről, de bízik benne, hogy kemény munkával átlendülhetnek a nehéz időszakon.

    “A bajnokság elég szoros, ezért remélem, hogy nem lesz túl nagy szerepe ennek a vereségnek a végelszámolásban. Remélhetőleg nem fog a bajnoki címünkbe kerülni” – mondta Ferguson.

    “Csak akkor lehetnek reális esélyeink a végső győzelemre, ha a hátvédek hamar felépülnek. Ha újra a pályán lesznek, mi is újra a régiek leszünk.”

    “Minél hamarabb visszatérnek, annál jobb. Ők mindent megtesznek és a gyúrók is éjjel-nappal dolgoznak, de egyelőre sajnos nem látjuk a fényt az alagút végén.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: