• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Campbell a negyedosztályba igazolt  A nagy álmokat szövögető Notts County ingyen leigazolta Sol Campbellt. A veterán védő öt évre írt alá a fekete-fehérekkel.

  Sol Campbell új mezévelA Szarkák, akiket nemrég felvásárolt a Munto Finance nevű üzleti csoport, tegnap este mutatták be új sztárjukat a nagyközönség előtt.

  A 34 éves hátvéd szerződése az előző szezon végén lejárt a Portsmouth-szal, így a Countynak semmit nem kellett fizetnie a megszerzéséért.

  A korábbi Tottenham- és Arsenal-játékos elárulta, több élvonalbeli csapat is szerette volna megszerezni, de ő a nottinghamieket választotta, mert bízik benne, hogy a gárda néhány éven belül a negyedosztályból a legjobbak közé kerül.

  “Ha sikerül folyamatosan egyre feljebb jutnunk, akkor elképzelhető, hogy újra pályára lépek majd a Premier League-ben” – kezdte Campbell.

  “Bízom benne, hogy a csapatnak sikerül megvalósítania a tulajdonosok terveit. Nagy kihívás lesz, amit mindenki izgalommal vár. Óriási dolog lenne visszajuttatni a Notts Countyt az első osztályba.”

  “Szeretnék ennek az egésznek a részese lenni, mindig nagy izgalommal tölt el, ha belegondolok, hogy mire készül a klub.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, League One (harmadosztály) és lejjebb, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: