• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hodgson továbbra is a bajnokságra koncentrál



    A Fulham mestere, Roy Hodgson tudja, hogy csapatának jó esélyei vannak a kupagyőzelemre, de továbbra is a bajnoki szereplésre koncentrál.

    A londoniak az FA Kupában tegnap 4-0-ra kiütötték a negyedosztályú Notts Countyt Simon Davies, Bobby Zamora, Damien Duff és Stefano Okaka góljaival. A negyeddöntőben a Bolton Wanderers-Tottenham Hotspur párosítás továbbjutója lesz az ellenfelük.

    A Manchester United, a Liverpool és az Arsenal már kiesett és elképzelhető, hogy a Chelsea és a Manchester City egymással küzd majd meg az elődöntőbe jutásért, ami azt jelentené, hogy egy újabb nagy esélyes búcsúzik.

    “Egyáltalán nem bánjuk, hogy a klasszikus Nagy Négyes közül hárman már kiestek. Azt hiszem, annyi esélyünk nekünk is van a végső győzelemre, mint a többieknek” – mondta Hodgson.

    Bár csapata a 10. helyen áll a Premier League-ben, Hodgson továbbra is a bennmaradás bebiztosítását tartja a legfontosabbnak, aztán pedig az európai kupaszereplés kivívását.

    “Nagyon sokat jelentene, ha ismét bejutnánk az Európa-ligába, akkor elmondhatnánk magukról, hogy egy lépéssel ismét előrébb jutottunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: