• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hodgson továbbra is a bajnokságra koncentrál  A Fulham mestere, Roy Hodgson tudja, hogy csapatának jó esélyei vannak a kupagyőzelemre, de továbbra is a bajnoki szereplésre koncentrál.

  A londoniak az FA Kupában tegnap 4-0-ra kiütötték a negyedosztályú Notts Countyt Simon Davies, Bobby Zamora, Damien Duff és Stefano Okaka góljaival. A negyeddöntőben a Bolton Wanderers-Tottenham Hotspur párosítás továbbjutója lesz az ellenfelük.

  A Manchester United, a Liverpool és az Arsenal már kiesett és elképzelhető, hogy a Chelsea és a Manchester City egymással küzd majd meg az elődöntőbe jutásért, ami azt jelentené, hogy egy újabb nagy esélyes búcsúzik.

  “Egyáltalán nem bánjuk, hogy a klasszikus Nagy Négyes közül hárman már kiestek. Azt hiszem, annyi esélyünk nekünk is van a végső győzelemre, mint a többieknek” – mondta Hodgson.

  Bár csapata a 10. helyen áll a Premier League-ben, Hodgson továbbra is a bennmaradás bebiztosítását tartja a legfontosabbnak, aztán pedig az európai kupaszereplés kivívását.

  “Nagyon sokat jelentene, ha ismét bejutnánk az Európa-ligába, akkor elmondhatnánk magukról, hogy egy lépéssel ismét előrébb jutottunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: