• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Beckham: “Érzelemdús meccs lesz”



    David Beckham mindent elkövet majd, hogy az AC Milan legyőzze korábbi csapatát, a Manchester Unitedet a BL-ben.

    Az angol válogatott szélső a milánóiak játékosaként reméli, hogy a két csapat közül United marad alul a nyolcaddöntőben, de a Vörös Ördögök drukkereként furcsa érzelmek kavarognak majd benne.

    “Biztos vagyok benne, hogy a keddi egy nagyon érzelemdús mérkőzés lesz a számomra. Manchester United-szurkoló vagyok, így ez lesz az első alkalom, hogy azt kívánom, hogy kikapjanak” – mondta Beckham.

    “Az AC Milan futballistájaként szeretném megverni a Unitedet. Amennyire komoly érzelmeket vált majd ki belőlem az összecsapás, a csapatom számára épp annyira fontos lesz a győzelem.”

    A 34 éves játékos komoly vitába keveredett Sir Alex Fergusonnal, mielőtt 2003-ban a Real Madridhoz igazolt volna, de nem gondol haraggal korábbi mesterére.

    “Sir Alex mindig is olyan lesz nekem, mintha az apám lenne. Bármi is történt a múltban, már csak a jó dolgokra emlékszem. Ő volt az, aki lehetőséget biztosított, hogy álmaim csapatában játszhassak.”

    “A fociban soha nem áll meg az élet, folyamatos mozgás van a játékospiacon. 2003-ban jött el az az idő, amikor úgy éreztem, hogy mennem kell. Semmi bajom a mesterrel, ő egy nagyszerű ember.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    2 hozzászólásunk van

    1. dodo:  2010 március, 14 21:38

      egészen,sőt nagyon jó az oldal nekem nincs.csak abban kételkedem hogy igazak e a hírek.

    2. suby:  2010 március, 14 21:46

      Örülök, hogy tetszik az oldal. A hírek megbízható külföldi oldalakról származnak, így valószínűleg igazak.

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: