• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Beckham: “Érzelemdús meccs lesz”  David Beckham mindent elkövet majd, hogy az AC Milan legyőzze korábbi csapatát, a Manchester Unitedet a BL-ben.

  Az angol válogatott szélső a milánóiak játékosaként reméli, hogy a két csapat közül United marad alul a nyolcaddöntőben, de a Vörös Ördögök drukkereként furcsa érzelmek kavarognak majd benne.

  “Biztos vagyok benne, hogy a keddi egy nagyon érzelemdús mérkőzés lesz a számomra. Manchester United-szurkoló vagyok, így ez lesz az első alkalom, hogy azt kívánom, hogy kikapjanak” – mondta Beckham.

  “Az AC Milan futballistájaként szeretném megverni a Unitedet. Amennyire komoly érzelmeket vált majd ki belőlem az összecsapás, a csapatom számára épp annyira fontos lesz a győzelem.”

  A 34 éves játékos komoly vitába keveredett Sir Alex Fergusonnal, mielőtt 2003-ban a Real Madridhoz igazolt volna, de nem gondol haraggal korábbi mesterére.

  “Sir Alex mindig is olyan lesz nekem, mintha az apám lenne. Bármi is történt a múltban, már csak a jó dolgokra emlékszem. Ő volt az, aki lehetőséget biztosított, hogy álmaim csapatában játszhassak.”

  “A fociban soha nem áll meg az élet, folyamatos mozgás van a játékospiacon. 2003-ban jött el az az idő, amikor úgy éreztem, hogy mennem kell. Semmi bajom a mesterrel, ő egy nagyszerű ember.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  2 hozzászólásunk van

  1. dodo:  2010 március, 14 21:38

   egészen,sőt nagyon jó az oldal nekem nincs.csak abban kételkedem hogy igazak e a hírek.

  2. suby:  2010 március, 14 21:46

   Örülök, hogy tetszik az oldal. A hírek megbízható külföldi oldalakról származnak, így valószínűleg igazak.

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: