• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Ágyúsok nem kérnek a milliárdosokból



    Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood szerint klubja képes lesz továbbra is felvenni a versenyt a többi élcsapattal anélkül, hogy egy milliárdos kezébe kerülne.

    Mióta az Abu Dhabi United Group felvásárolta a Manchester Cityt, folyamatosan olyan hírek jelennek meg a lapokban, hogy kiket akar leigazolni a csapat. Egyelőre úgy tűnik, hamarosan a Királykékek is az elit csapatok közé tartoznak majd.

    A Manchester United és a Liverpool is amerikai tulajdonosok kezébe került a közelmúltban, míg a Chelsea-t továbbra is az orosz milliárdos, Roman Abramovich pénzeli.

    Hill-Wood azonban biztos benne, hogy az Arsenal képes lesz továbbra is jó eredményeket elérni anélkül, hogy egy dúsgazdag üzletember kezébe kerülne.

    “Természetesen nem vehetjük fel a versenyt a Manchester Cityvel, ha a pénzről van szó, de nem is ez a célunk.” – mondta az elnök.

    “Biztos vagyok benne, hogy minden más módón képesek leszünk szembeszállni velük. Nem csak a pénz számít. Összevásárolhatod a szerinted legjobb játékosokat, de ők akkor sem fognak csapatként együttműködni.”

    “Ha keresnénk egy milliárdost, aki folyamatosan tömné a zsebeinket, akkor mér inkább valamiféle üzleti vállalkozássá válna az egész klub. Jobban szeretném, ha az Arsenal továbbra is brit kezekben maradna, már csak a hagyományok miatt is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: